Invoke
Üye
Pardus 2013'ümden ekran görüntüleri.
Kurulumda önüne seçenrkler sunuyorordan seçebilirsin sorun olmaz
görsel var mı? bide mer çekirdeği nedir? çok duymuştum
- - - Eklendi - - -
görsel var mı? bide mer çekirdeği nedir? çok duymuştum
O zaman ubuntu mu pardus mu diyim
hadi hayirli olsun bakalim hosgeldin
Ben şimdi Mint 15'i indiriyorum. Yalnız standart kurulum olarak değil de Win. 7'nin yanına kurmak istiyorum. Installer'da böyle bir seçenek var mı beni yönlendirecek ? Eğer dual boot yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Hacılar, bir bakın bana
Windowsu mundar ettim, artık sistem geri yükleme de fayda etmiyor, cd takıp "onar" diyeceksin anca açılacak, neyse açılmasın zaten. Ubuntudayım şuan, belki sonra farklı bir linux kurarım.
Windowsu sistemden silmek istiyorum. Easybcd ile mi sileceğim? Linux siler gibi? Dosyalarımı da D'ye atıyım diyorum. Bir sorun olacağını düşünmüyorum, sizce herhangi bir sorun olur mu?
- - - Eklendi - - -
Bir de ubuntuda, firefoxta eksik eklenti var diyor. Kur diyorum yarım saat arıyor da arıyor, bir şey bulup kurduğu yok. Ne olacak bu böyle
- - - Eklendi - - -
Bir de kurulumdan daha çok nasıl ince ayar yaparız, siz nasıl kurcalıyorsunuz ufaktan ufaktan anlatırsanız boş vaktinizde sevinirim, ya da bana faydalı bir link verebilirsiniz, burdan ya da pmden =)
Terminal ile ne gibi şeyler yapılıyor bunu da merak ediyorum? Ubuntuda Oturum açılışındaki resmi değiştirebiliyor muyum?
Teşekkürler... =)
Ben ubuntu, kullanıyorum şuan iyi bence. Ama deneyip görmekte fayda var, en iyisi kendinizin test etmesi, zaten kurulum çok kolay. Ama silerken direk diski biçimlendirerek silmeyin, aklınızda bulunsun. Ben yaptım da pc açılmaz oluyor, soft brick gibi bir şey
- - - Eklendi - - -
Hoşbulduk, teşekkür ederim =)
- - - Eklendi - - -
Bir de pardusu sanırım, tübitak geliştirmiş ama sanırım sonra başka bir gruba devredilmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?