Şehriyar Üye Linux u seviyorum ama kullanamıyorum. Pc eski biraz benim. Amd turion x2 var. Uyumsuz malesef...
Şehriyar Üye patronus' Alıntı: Nextman in mesajlarına bakabilirsin eski pcler icin 1 sayfa geride Genişletmek için tıkla ... biz onla bi ara konuşmuştuk o da uyumsuz demişti benim işlemciyle
patronus' Alıntı: Nextman in mesajlarına bakabilirsin eski pcler icin 1 sayfa geride Genişletmek için tıkla ... biz onla bi ara konuşmuştuk o da uyumsuz demişti benim işlemciyle
MaxiHan Üye Konu Sahibi Mutlaka uyumlu bir linux vardır ama destek olmadığı için sorun olabilir ama ben yinede bir bakayım geceye doğru yazarım buraya sonucu
Mutlaka uyumlu bir linux vardır ama destek olmadığı için sorun olabilir ama ben yinede bir bakayım geceye doğru yazarım buraya sonucu
Şehriyar Üye Amd turion 64 x2 işlemcim. Şimdilik gerek yok ama ya tatilde belki kurarım belki kurmam.
Nextman Emekli Yönetici Şehriyar' Alıntı: biz onla bi ara konuşmuştuk o da uyumsuz demişti benim işlemciyle Genişletmek için tıkla ... Bunu dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ben şu an usb üzerinde pentium laptopdan yazıyorum 256 ram var
Şehriyar' Alıntı: biz onla bi ara konuşmuştuk o da uyumsuz demişti benim işlemciyle Genişletmek için tıkla ... Bunu dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ben şu an usb üzerinde pentium laptopdan yazıyorum 256 ram var
MaxiHan Üye Konu Sahibi Iste bundan bahsediyordum ben evdeki 128 mb ramlik masaustune en kisa zamanda deniycem su sinavlar bitsin hele birde
Iste bundan bahsediyordum ben evdeki 128 mb ramlik masaustune en kisa zamanda deniycem su sinavlar bitsin hele birde
MaxiHan Üye Konu Sahibi En kísa zamanda tar.gz yüklemeyi anlatacagim linuxa yeni baslayanlarin en cok sıkıntı çektigi konulardan bir tanesi
En kísa zamanda tar.gz yüklemeyi anlatacagim linuxa yeni baslayanlarin en cok sıkıntı çektigi konulardan bir tanesi
HakanSeven12 Üye Tar.gz yukleme diye bisey yok her paketin farkli bi kurulumu var ve bu kurulum paketin icinde readme gibi dosyalarda anlatiliyor yani ben oyle biliyorum
Tar.gz yukleme diye bisey yok her paketin farkli bi kurulumu var ve bu kurulum paketin icinde readme gibi dosyalarda anlatiliyor yani ben oyle biliyorum
MaxiHan Üye Konu Sahibi Zaten genel olarak soyledim onu ama her ne kadar readme olsada acemi kullanicilar yapamiyor
MaxiHan Üye Konu Sahibi Ubuntu gittikçe cazip gelmeye başladı, eskiden söz vermiştim bi daha ubuntuya geçmeyecem diye ama hayırlısı bakalım
Ubuntu gittikçe cazip gelmeye başladı, eskiden söz vermiştim bi daha ubuntuya geçmeyecem diye ama hayırlısı bakalım
HakanSeven12 Üye patronus' Alıntı: Ubuntu gittikçe cazip gelmeye başladı, eskiden söz vermiştim bi daha ubuntuya geçmeyecem diye ama hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... bu 12.04 sen bi 13.04 kullan görüşürüz
patronus' Alıntı: Ubuntu gittikçe cazip gelmeye başladı, eskiden söz vermiştim bi daha ubuntuya geçmeyecem diye ama hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... bu 12.04 sen bi 13.04 kullan görüşürüz