Pardus kullanmayı istiyorum :(
Invoke Üye Windowsum mal oldu bugün beni deli etti, yakında aranıza çeşit çeşit linuxu denemiş birinde karar kılmış biri olarak dönücem =))
Windowsum mal oldu bugün beni deli etti, yakında aranıza çeşit çeşit linuxu denemiş birinde karar kılmış biri olarak dönücem =))
KayraBey Üye Metalci Melek' Alıntı: Yes Genişletmek için tıkla ... Pardus kde 2013 indirdim yarın kurayim o zaman
KayraBey Üye Metalci Melek' Alıntı: Kur abi androidide kurup ekran goruntusu alirmisin Genişletmek için tıkla ... Tester olmuşum haberim yok
Metalci Melek' Alıntı: Kur abi androidide kurup ekran goruntusu alirmisin Genişletmek için tıkla ... Tester olmuşum haberim yok
hikmet366 Üye http://www.maxicep.com/linux-tabanl...tiyorum-ama-usb-ile-9-806237.html#post6168071 yardım lütfen
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Pardus KDE 2013 ' ten herkese selam Genişletmek için tıkla ... bir şey diyecemde yine özür konusu açacam hayırlı olsun dede
Tahir' Alıntı: Pardus KDE 2013 ' ten herkese selam Genişletmek için tıkla ... bir şey diyecemde yine özür konusu açacam hayırlı olsun dede