Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linux Konu Dışı Sohbet
Sponsorlu Bağlantılar
KayraBey
Üye
Pardus çok hoşuma gitmedi.Alışmak zaman alacak.
Mesela firefox 17 yüklü geliyor ama 21e güncellemiyor.21i indiriyorum ama kuramıyorum.extra bir programa mı ihtiyacım var acaba?
Bilgisayar yalama oldu hergün başka bir sistem yüklüyom
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Tar.gz dosyalarinin icinde kurulum anlatimida oluyor zaten
MaxiHan
Üye
Tar.gz yi yüklemek için bu tar.gz yi klasöre çıkartıp klasöre gidiyoruz ve sağ tıklayıp terminali burada aç gibi bir seçeneğe basıyoruz. Sonrasında ise sonu .sh gibi bir dosya var bu klasörün içinde, terminale bunu yazıp enterlıyoruz bu kadar, veyahutta aynı şekilde dosyanın ismini yazıp enterlayacaz ama başına cd koyadabiliriz diğer yöntem olmaz ise.
Tar.gz yi yüklemek için bu tar.gz yi klasöre çıkartıp klasöre gidiyoruz ve sağ tıklayıp terminali burada aç gibi bir seçeneğe basıyoruz. Sonrasında ise sonu .sh gibi bir dosya var bu klasörün içinde, terminale bunu yazıp enterlıyoruz bu kadar, veyahutta aynı şekilde dosyanın ismini yazıp enterlayacaz ama başına cd koyadabiliriz diğer yöntem olmaz ise.
Mint'in en hoşuma giden yanı windows gibi kullanımı kolay.sürekli sistemi güncel tutuyor.mint 14 firefox 16 ile geliyor.kurulum bitince güncelleme yapıyor ve firefox 21 oluyor.Pardus ta güncelleme göremedim.yani böyle bir seçenek dahi yok galiba.