Linux dışarı, Windows içeri ! /Gerçekten Acil/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Linux dışarı, Windows içeri ! /Gerçekten Acil/
Arkadaşlar ben bir gaza geldim böyle linux yükledim, bir de fazla gaza gelmişim windows u da kaldırdım : Yani şu an sadece linux var ve de disk bölümlendirmesi 30 GB ext3 formatında, 20 GB da swap alanı şeklinde. Yeniden windowsa geçmek istememin nedeni linux mint acayip kasıyor. Ancak ben windows kurulum usb sini yaptım önyüklenebilir olarak ama pc ye taktığımda biostan da ayarları yaptığımda disk hatası lütfen diski çıkarın diye hata veriyor. Nedeni nedir, düzeltmek için neler yapmalıyım ? Arkadaşlar bu linux konusunda çok acemiyim bu yüzden anlaşılır bir şekilde anlatırsanız çok mutlu olurum Ve çok acil arkadaşlar bilgisayarı kullanmam gerek @Metalci Melek Hakan abi sen bilgili gözüküyorsun bi el atıversen

PC ye Windows ile temiz bir kurulum yapın disk bölümlerinizi 4 parça yapın
1 C sürücüsü
2 D sürücüsü
3 Linux kök bölümü
4 Linux swap alanı

Temiz bir Windows kurulumu c ye
D Sürücü Windows yedek bölümü formatlayın

Linux kurulumu ile temiz bir dikkatli yükleme ile Linux'a ayırdığınız kısma yükle. Swap alanına ayırdığınız bölüm de yapılandırıp çift işletim sistemi keyfini sürün

Konu Sahibi
Hepinize arkadaşlar, evet diske yazarken hata olmuş. Windows başarılı yüklendi, bir de linux da kurdum, ikisi de gayet stabil şu an.

Tepkiler: Aybin.Kilic

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...