Linux dışarı, Windows içeri ! /Gerçekten Acil/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Linux dışarı, Windows içeri ! /Gerçekten Acil/
Arkadaşlar ben bir gaza geldim böyle linux yükledim, bir de fazla gaza gelmişim windows u da kaldırdım :ehe: Yani şu an sadece linux var ve de disk bölümlendirmesi 30 GB ext3 formatında, 20 GB da swap alanı şeklinde. Yeniden windowsa geçmek istememin nedeni linux mint acayip kasıyor. Ancak ben windows kurulum usb sini yaptım önyüklenebilir olarak ama pc ye taktığımda biostan da ayarları yaptığımda disk hatası lütfen diski çıkarın diye hata veriyor. Nedeni nedir, düzeltmek için neler yapmalıyım ? Arkadaşlar bu linux konusunda çok acemiyim bu yüzden anlaşılır bir şekilde anlatırsanız çok mutlu olurum :) Ve çok acil arkadaşlar bilgisayarı kullanmam gerek :(@Metalci Melek Hakan abi sen bilgili gözüküyorsun bi el atıversen :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
flaşa yazarken hata olmuştur bidaha yaz

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, teşekkürler :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar ben bir gaza geldim böyle linux yükledim, bir de fazla gaza gelmişim windows u da kaldırdım :ehe: Yani şu an sadece linux var ve de disk bölümlendirmesi 30 GB ext3 formatında, 20 GB da swap alanı şeklinde. Yeniden windowsa geçmek istememin nedeni linux mint acayip kasıyor. Ancak ben windows kurulum usb sini yaptım önyüklenebilir olarak ama pc ye taktığımda biostan da ayarları yaptığımda disk hatası lütfen diski çıkarın diye hata veriyor. Nedeni nedir, düzeltmek için neler yapmalıyım ? Arkadaşlar bu linux konusunda çok acemiyim bu yüzden anlaşılır bir şekilde anlatırsanız çok mutlu olurum :) Ve çok acil arkadaşlar bilgisayarı kullanmam gerek :(@Metalci Melek Hakan abi sen bilgili gözüküyorsun bi el atıversen :D

PC ye Windows ile temiz bir kurulum yapın disk bölümlerinizi 4 parça yapın
1 C sürücüsü
2 D sürücüsü
3 Linux kök bölümü
4 Linux swap alanı

Temiz bir Windows kurulumu c ye
D Sürücü Windows yedek bölümü formatlayın

Linux kurulumu ile temiz bir dikkatli yükleme ile Linux'a ayırdığınız kısma yükle. Swap alanına ayırdığınız bölüm de yapılandırıp çift işletim sistemi keyfini sürün

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize :tşk: arkadaşlar, evet diske yazarken hata olmuş. Windows başarılı yüklendi, bir de linux da kurdum, ikisi de gayet stabil şu an.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt