Link2sd Yardıım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snips1997

Üye
    Konu Sahibi
Link2sd Yardıım
Arkadaslar Link2sd yi actıgımda ikinci bölüm bulunamadı diye hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim:vur:off:

61semih

61semih

Üye
bende bunun cevabını arıyorum

horengul

Üye
[h=1]MiniTool Partition Wizard Home Edition programını kullanarak Sd kartını 2 ye ayıracaksın. 2. bolum ayarı ex2 ve prımarıy olacak. asagıdakı vıdeodan programı nasıl kullanacagını ogrenebılırsın :) kolay gelsın
[/h]

61semih

61semih

Üye
[sıze=2]minitool partition wizard home edition programını kullanarak sd kartını 2 ye ayıracaksın. 2. Bolum ayarı ex2 ve prımarıy olacak. Asagıdakı vıdeodan programı nasıl kullanacagını ogrenebılırsın :) kolay gelsın
[/sıze]

vıdeo ıcın tesekkurler ama bırkac saat once hallettım :) oldu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi sakın yapmayın ama paylaşım için teşekkürler kartı ikiye ayırınca öyle kaldı geriye döndüremiyorum

horengul

Üye
abi sakın yapmayın ama paylaşım için teşekkürler kartı ikiye ayırınca öyle kaldı geriye döndüremiyorum

mınıtool programını acıyorsun.
ıkıye ayrılan hafıza kartının 2 bolumunede tek tek sag tıklayıp delete dıyeceksın.
ıkısıde sılındıkden sonra tek parcaya donecek.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mınıtool programını acıyorsun.
ıkıye ayrılan hafıza kartının 2 bolumunede tek tek sag tıklayıp delete dıyeceksın.
ıkısıde sılındıkden sonra tek parcaya donecek.

ayrıntılı anlatsana bi

----------Eklendi @ 20:52:19 ---------- Yazıldı @ 20:39:37 ----------

bu arada tasarruf seçeneklerini kapatın diyor nasıl yapıcam windows 7 home premium 64 bit kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt