Neverex Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Ben Tanırım Öylelerini Abi Hiç Uğraşmazlar Post Kasmakla Baktılar Link Veremiyorlar Başka Foruma Kayarlar Genişletmek için tıkla ... Aynen dostum.
©The_Gespenst©' Alıntı: Ben Tanırım Öylelerini Abi Hiç Uğraşmazlar Post Kasmakla Baktılar Link Veremiyorlar Başka Foruma Kayarlar Genişletmek için tıkla ... Aynen dostum.
ChavRash Emekli Yönetici ©The_Gespenst©' Alıntı: Hasan Abi Moderatör Alımı Yeterli Diyorsanız Yeterlidir 1. Sayfada Anlattığım Gibi Mesaj Sayısı Kısıtlaması Yapılsa Güzel Olmaz mı ? Bunu Bir Açığa Kavuştursan Genişletmek için tıkla ... Nedved'in yazdıklarına tamamen katılıyorum, yani olumsuz bakıyorum.
©The_Gespenst©' Alıntı: Hasan Abi Moderatör Alımı Yeterli Diyorsanız Yeterlidir 1. Sayfada Anlattığım Gibi Mesaj Sayısı Kısıtlaması Yapılsa Güzel Olmaz mı ? Bunu Bir Açığa Kavuştursan Genişletmek için tıkla ... Nedved'in yazdıklarına tamamen katılıyorum, yani olumsuz bakıyorum.
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi ChavRash' Alıntı: Nedved'in yazdıklarına tamamen katılıyorum, yani olumsuz bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben Ek Önlem Olur Diye Düşünmüştüm Fakat Siz Benden Daha İyi Bilirsiniz Nasıl Diyorsanız Öyledir Sonuçta Tecrübe Konuşuyo Konu Locked Please
ChavRash' Alıntı: Nedved'in yazdıklarına tamamen katılıyorum, yani olumsuz bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben Ek Önlem Olur Diye Düşünmüştüm Fakat Siz Benden Daha İyi Bilirsiniz Nasıl Diyorsanız Öyledir Sonuçta Tecrübe Konuşuyo Konu Locked Please
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Bende ChavRash in dediklerine tamamen katılıyor ve olumsuz bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Sen Hep Olumsuzsun Zaten
Revengeful' Alıntı: Bende ChavRash in dediklerine tamamen katılıyor ve olumsuz bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Sen Hep Olumsuzsun Zaten
Neverex Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Nedved Mod'um Bildirmiş Nedenini Diğer Mesajlara Bakarsan Genişletmek için tıkla ... Evet şimdi gördüm kusura bakma arkadaşım.
©The_Gespenst©' Alıntı: Nedved Mod'um Bildirmiş Nedenini Diğer Mesajlara Bakarsan Genişletmek için tıkla ... Evet şimdi gördüm kusura bakma arkadaşım.
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Neverex' Alıntı: Evet şimdi gördüm kusura bakma arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Ne Kusuru Bunda Kusur Felan Yok
Neverex' Alıntı: Evet şimdi gördüm kusura bakma arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Ne Kusuru Bunda Kusur Felan Yok