LingLing İngilizce-İspanyolca-Tayca Öğrenme Uygulaması [Mükemmel]

Sponsorlu Bağlantılar

Crixus07

Crixus07

Üye
    Konu Sahibi
LingLing İngilizce-İspanyolca-Tayca Öğrenme Uygulaması [Mükemmel]
Eğer dil öğrenmeye meraklıysanız bu uygulama tam size göre diyebilirim.Hem oynayın hem öğrenin mantığı var.Bence çok yararlı bir uygulama.Günde 20 veya sizin belirlediğiniz kadar kelime öğretiyor.Sonra bu öğrendiğiniz kelimerlerle sizi teste tabi tutuyor.Her seviyede biraz daha zamanla yarışıyorsunuz.Şu an İngilizce-İspanyolca ve Tayca dilinde üç adet uygulaması var.İlerde daha çok dil ekleyeceklerine inanıyorum :)

Google Play Açıklaması :
Sadece 10 ay içinde akıcı İspanyolca konuşmayı öğrenin! Bildiğimiz dünyayı değiştirecek devrimci yöntem!
Tüm dünyada 300 milyon kişi üzerinde şu anda İspanyolca dil öğreniyorlar. Bunlardan sadece % 30 si bu dili konuşabilen... Bu % 70 içinde olmak istiyor musunuz - Hala öğrencisiniz ve bilmiyormusunuz? Eğer öğrenmek istiyorsanız,vakit kaybetmeyin. Etkin olmayan yöntemler için zaten ne kadar zaman hayatınızdan harcandı?
★★★★★ "Eğlence ve eğitim dünyasında bu bir devrim! "
★★★★★ "Ben bağımlısı oldum bunun - Bu İspanyolca öğrenme gerçekten çılgın, ve harika bir yoldur!"
Öğretim İspanyolca dünyasında devrim şimdi geliyor! Dünyadaki öğrenmede en etkili yöntem!
************** Önemli **************
Eşsiz LingLing alghoritm ile SİZE HER AY 750 kelime ezberletilecek.
Yeni paketler satın alarak hasılatının % 1'i çocuklar için sadaka gider.
LingLing okulunun 15 deli öğrencisi hayatınızın en büyük macerası aracılığıyla sizinle gidecek - LingLing karakterleri ile aşırı eğlenirken 10 ay sonra size akıcı İspanyolca konuşabiliyor olacaksınız!
Eğlence ile karışık ezberleme Devlet sistemi - Her gün inanılmaz bir ilerleme olur!
OYUN & EĞLENCE
✔ HD heyecan verici ve güzel bir oyun oynayarak İspanyolca öğrenin
✔ Milyardan fazla kombinasyonları ile avatar oluşturma imkanı ve bu şaşırtıcı macera boyunca onunla gidin
✔ Tüm gizli Galibiyetler ve gizli ikramiyeleri keşfedin
ÖĞRENME
✔ Geleneksel yöntemlerden 20 kez daha hızlı öğrenme - Her ay 750 yeni sözcük
✔ 3 zorluk seviyesi 21.000 + Sözcükler Veritabanı, ve hala (ücretsiz 1500) büyüyor
✔ Zaten 17 dilde tercüme edildi. (Japonca, Korece, İngilizce, Almanca, Fransızca, Filipince, Hindu, Çin, Ukrayna, Tayland, Lehçe, İtalyanca, Endonezya, Türkçe, Portekizce, Rusça, Arapça)
SOSYAL
✔ Diğer insanlarla yarış - Arkadaşlarınızla yarışın
✔ Sizin ilerlemelerinizi paylaşın - Her gün daha iyi hale nasıl hızlı geldiğinizi,insanlara gösterme imkanı!

Hemen indirin! Ücretsiz şu anda en büyük macera başlayın!

1)LingLing İngilizce

Google Play :

2)LingLing İspanyolca

Google Play :

3)LingLing Tayca

Google Play :

Download Linkleri Eklenecektir :)

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Shaunx

Shaunx

Üye
Tsekkurler

samet_oz

Üye
teşekürler

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet mukemmel lakin kelime cok az. Ve ben turkce ingilizcesini indiroyodum hep ispanyolca oluyordu sonunda turkcesini buldum. Rootlu olanlar apk kelime kkasorune kelime eklesin dadindan yenmez

LeYFeaR

Üye
Uygulama gercekten mukemmel diyecek lafvyok. Fakat satin alim dedim her dersi birden aliyoruz sabdim hadi hepsi 20$ olsun alacaktim baktimnilki 3$ dan basliyor tek tek artiyor herhalde hepsini alsam bana 150$ i askin bir fiyat gelecek. Belkide daha fazlasi. Anladimki uzmanlastikca fiyat katlaniyor hemde fazlasiyla.

Buna ornek olarak busuu uygulamasi var oda muthis onu bi deneyin 20$ i ama mukemmel diyebilirim. Benim kredi kartinda problem oldu hicbisi alamiyorum play storeden

mecnun1905

Üye
cihazim rootlu fakat bir turlu kelime eklemeyi yapamadim..yardimci olursaniz sevinirim..

1aci

1aci

Üye
eklemelı cıkarmalı bısı sanırım begenmedım ama saol

receqcls

Üye
bu programın full versiyonu bulamazmıyız ?

Üst Alt