Limonata

  • 16 Nisan 2011
  • 955 Okunma
  • 1 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MALZEMELER
    6 adet limon
    5 su bardağı kaynar su
    1 su bardağı toz şeker

    HAZIRLANIŞI
    Limonların suyunu sıkın ve kabuklarını rendeleyin. Limon kabuğu rendesi ve 1 su bardağı toz şekeri bir sürahiye koyup, üzerine kanar suyu boşaltın, şeker eriyene dek karıştırın. Sürahiyi yaklaşık 2 - 2.5 saat kadar, soğuması için buzdolabında bekletin. Daha sonra limon suyunu ince bir tülbent ile süzüp, sürahiye boşaltın ve soğuk olarak servis yapın.

    < Resmi açmak için tıklayın >
     


    Yazan: CoDeYs
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
12/11/2018 - 22:50