Karpuzlu Limonata

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Karpuzlu Limonata
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Malzemeler

  • 1/2 adet
    orta boy karpuz (dilimlenmiş, kabukları çıkartılmış)
  • 3 adet
    orta boy limon
  • 1,5 su bardağı
    soğuk su
  • 3 yemek kaşığı
    toz şeker
Nasıl yapılır?

  1. Kabuğunu kesip dilimlere ayırdığınız karpuz çekirdeklerini tek tek ayıklayın.

  2. Bol suda yıkayıp üzerlerini kuruladığınız limon kabuklarını rendenin iri tarafıyla rendeleyin.

  3. Ortadan ikiye kestiğiniz limonların suyunu sıkın.

  4. Çekirdekleri ayıklanmış karpuzları küçük parçalar halinde blendera alın. Taze sıkılmış limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, soğuk su ve toz şeker ekledikten sonra blenderı çalıştırın.

  5. Kısa sürede hazır olan karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün. Posa kısmını kullanmayın. Hazır olan karpuzlu limonatayı soğuttuktan sonra sevdiklerinizle paylaşın.
Afiyet olsun...
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

SpyChef
Cevap
0
Görüntüleme
366
SpyChef
FatoŞ
Cevap
3
Görüntüleme
567
Jus7ice
SpyChef
Cevap
2
Görüntüleme
457
Baydırman
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
513
BYFECI
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
458
hikmet366


Üst Alt