Karpuzlu Limonata


Genc007

Genc007

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Malzemeler

  • 1/2 adet
    orta boy karpuz (dilimlenmiş, kabukları çıkartılmış)
  • 3 adet
    orta boy limon
  • 1,5 su bardağı
    soğuk su
  • 3 yemek kaşığı
    toz şeker
Nasıl yapılır?

  1. Kabuğunu kesip dilimlere ayırdığınız karpuz çekirdeklerini tek tek ayıklayın.

  2. Bol suda yıkayıp üzerlerini kuruladığınız limon kabuklarını rendenin iri tarafıyla rendeleyin.

  3. Ortadan ikiye kestiğiniz limonların suyunu sıkın.

  4. Çekirdekleri ayıklanmış karpuzları küçük parçalar halinde blendera alın. Taze sıkılmış limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, soğuk su ve toz şeker ekledikten sonra blenderı çalıştırın.

  5. Kısa sürede hazır olan karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün. Posa kısmını kullanmayın. Hazır olan karpuzlu limonatayı soğuttuktan sonra sevdiklerinizle paylaşın.
Afiyet olsun...
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

FatoŞ
Cevap
3
Görüntüleme
450
Jus7ice
SpyChef
Cevap
0
Görüntüleme
273
SpyChef
SpyChef
Cevap
2
Görüntüleme
358
Genc007
Cevap
3
Görüntüleme
675
BYFECI
ahmetkartal
  • Kilitli
Cevap
1
Görüntüleme
996
Haydar


MaxiCep.com internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır.

MaxiCep.com; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

MaxiCep.com’un yer sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız Buradan yada [email protected] mail adresine e-mail göndererek iletişime geçerek bildirebilirsiniz.

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.
Üst Alt