Limit yok,hayalinizden bile fazla paranız olsa hayalleriniz ne olurdu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Bidünya ayakkabı alırdım sonra antalyanın en güzel yerlerinden evler alırdım istanbulu tamamn unuturdum sonra araba alırdım kendıme:)
he bide otel alırdım otelden çıkmazdım hiç mutfakta yemek yapardım (keyif)için tabi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Güzel hayaller çıkıyor gibi:)

cukuleaks

Üye
Paraya ihtiyacım yok. Fazlası olsaydı sadece yaşam standaartımı biraz daha yükseltir ve geri kalanını ihtiyacı olanlara verirdim :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Fazlası oluncada vermiyoruz ne yazı ki:)
Şu bağış programları düzenleniyor dimi?
Arayıp yok şukadar bağışladık yok bukadar para veriyoruz.Adımız bu,ismimiz şu,dükkan şurda giderken sağda,gelirken solda bilmem ne lahmacun,pide vs vs böyle yapan biliyorum adam reklamını yapmak için arıyor.Para veriyoruz diyip reklamını yapıyorlar.
Nelerini görüyoruz artık bu devirde:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Fazlası oluncada vermiyoruz ne yazı ki:)
Şu bağış programları düzenleniyor dimi?
Arayıp yok şukadar bağışladık yok bukadar para veriyoruz.Adımız bu,ismimiz şu,dükkan şurda giderken sağda,gelirken solda bilmem ne lahmacun,pide vs vs böyle yapan biliyorum adam reklamını yapmak için arıyor.Para veriyoruz diyip reklamını yapıyorlar.
Nelerini görüyoruz artık bu devirde:)
bildiğim yere bağış yapmak daha iyi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim yere bağış yapmak daha iyi
Bilinen bir yer sadece,çocuk esirgeme var onuda kendiniz gidip bağış yaptığınız zaman bir anlamı olur yoksa paravan şirketlerin düzenlediği bağışlar olursa zaten bağışlanacak kişilere ulaşmazlar.Kendi cebini doldururlar:)

pelın_

Bana bağaş yapın hç ayakkabım kalmadı da

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bi şirket kurardım veya mütahit olurdum veya işadamı çekerdim altıma bi audi q7 bakardım keyfime

pelın_

Cidden yok

Şizofren_

Şizofren_

Üye
[h=1]Başlık "Limit yok,hayalinizden bile fazla paranız olsa hayalleriniz ne olurdu?" değil mi? ama herkes daha fazla kazanmanın hayalini kurmuş sanki. [/h]Hayal edebileceğimden bile daha fazla limitsiz param olsaydı, neden daha fazlasını isteyim ki. zaten limit yok:)
Göl kenarında bir orman evi istiyorum. Kapısında bir helikopter ve bodrum limanına demirli en az 12m'lik bir yat olmalı.

pelın_

Şızofren_ deli manyak lafım sana o hayalde biri eksik aşkolsun sana nasl unutrsun

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Şızofren_ deli manyak lafım sana o hayalde biri eksik aşkolsun sana nasl unutrsun

Bunlar para ile sahip olabileceklerim di ama. Bunlar olmasa da zaten sahip olduğumdan olmasın sakın.

pelın_

Kendin gbi karma karışık bi cümle oldu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt