abandonware
Üye
Evet. Çünkü Apple veya Samsung diyebilirdi. LG'yi seçmesindeki amaç nedir merak ettim. Marka verecek kadar net konuştuğuna göre iyi bir piyasa analizi yapmış olmalıBunu şimdi dikkatini çeken
aynen o isim en iyisi şu ana kadarki yorumlardaMaxiPhone iyimiş
512 ram, qualcoom s4 işlemci, adreno 801 , Maxicep 1.0.0 işletim sistemiŞaka la 801 kullanıyorsak en az 1-2 gb ram olur çünkü bunu kullanan genelde üst seviye cihazlardır
elma zaten yıllardır baydı samsung deyince aklıma samsun 216 geliyor başka fikrim yokEvet. Çünkü Apple veya Samsung diyebilirdi. LG'yi seçmesindeki amaç nedir merak ettim. Marka verecek kadar net konuştuğuna göre iyi bir piyasa analizi yapmış olmalı
MagziİşletimZistemi olsun bence. MİZ kısaltmalı.MaxiFo olsun işletim sistemi
samsun 216...aynen o isim en iyisi şu ana kadarki yorumlarda
elma zaten yıllardır baydı samsung deyince aklıma samsun 216 geliyor başka fikrim yok
MagziİşletimZistemi olsun bence. MİZ kısaltmalı.
samsun 216...
dolandırıcılar basmış konumuNe diyoruz la biz durun cihaz hakkında konuşalım destek olmak isteyenler Tr017379926904238 ıban nolu hesaba 3 gün içinde 100₺ yatırsınlar ben sizle bir kaç aya iletişime geçerimNot hesap numarasını sıktın
neyse şaka maka bırakta sen ciddi ciddi dusunuyomusundolandırıcılar basmış konumu
Güzel İsim Uydurmuşumaynen o isim en iyisi şu ana kadarki yorumlarda
elma zaten yıllardır baydı samsung deyince aklıma samsun 216 geliyor başka fikrim yok
MaxiStore.Marka: MaxiPhone
İşletim S: MaxiFo
MağazaMağazaya ad bulun
param olcak her türlü kullanırdım bu isimleri ama android yapardım kolaya kaçıpMaxiStore.
Darısı Başkalarınaparam olcak her türlü kullanırdım bu isimleri ama android yapardım kolaya kaçıp
Darısı Başkalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?