LG’nin yeni amiral gemisi Optimus G2 CES 2013′de tanıtılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG’nin yeni amiral gemisi Optimus G2 CES 2013′de tanıtılabilir
ABD Las Vegas‘da önümüzde ki günlerde düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı‘nda (CES 2013) bir çok yeni cihazın gün yüzüne çıkması bekleniyor. Her ne kadar tanıtılacak olan bazı cihazlar açıklanmış olsa da, bazı cihazların da tanıtılacağı iddia ediliyor. Bu cihazlar arasında LG‘nin yeni amiral gemisi olacak olan Optimus G2 de var.



Güney Kore tabanlı ETNews‘den gelen iddiaya göre LG, yeni amiral gemisi Optimus G2‘yi CES 2013‘de resmi olarak duyuracak. Digitimes‘dan da gelen iddiaları birleştirecek olursak eğer yeni LG Optimus G2 Qualcomm Snapdragon S4 Prime MSM8974 yonga setinden güç alacak.

Ekran büyüklüğü olarak da 5.5″ ile gelebileceği ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde olacağı kaydedildi. Henüz yeni akıllı telefon hakkında ki bilgiler LG tarafından doğrulanmış değil. Ancak şunu söyleyebiliriz ki 2013 senesi 5″ ve daha büyük ekranlı 1080p akıllı telefonların sıkı mücadelesine sahne olacak.

LG’nin yeni amiral gemisi Optimus G2 CES 2013′de tanıtılabilir
 

aleranol

Üye
Eğer kalem yoksa bence çok bir özelliği olmaz.
 

DiaBLoS

Admin
Biz optimus g yi bekliyoruz halen .
 

Uruloki

Üye
Ya 5.5inçlik telefon mu olur çok büyük tutun şunu 4.5-4.8 inç arası yok illa büyüyecek
 
Telefon Telefonluktan Çıkıyor Bune Tablet Pikseli Gibi 1080p Olurmu ya Yakında Bu Tip Telefon Çıkaran Şirketler Batacak Benden Demesi Haber İçin Teşekkürler
 

doctorrr

Üye
Tepsi gibi yemin ediyorum yaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...