LG'nin uygun fiyatlı akıllısı Phoenix 2 satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG'nin uygun fiyatlı akıllısı Phoenix 2 satışa çıktı
ABD'de LG uygun fiyatlı modellerini cep telefonu operatörleri üzerinden sunmaya devam ediyor.



Akıllı telefon pazarında bu sene sunduğu modellerle adından söz ettiren LG, bir çok yeni model sunarken, üst seviyede LG G5, orta seviyede de LG K Serisi modeller pazara sunulmuştu.



Firma diğer taraftan ABD'de cep telefonu operatörleri üzerinden de düşük donanım özelliklerine sahip modeller sunmaya devam ederken, bunlardan bir tanesi deLG Phoenix 2 adı ile geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren en büyük cep telefonu operatörlerinden olan AT&Ttarafından GoPhone ön ödemeli modelleri arasında sunulan yeni akıllı telfeon LG Phoenix 2, 99.99$ fiyat etiketine sahip.

LG Phoenix 2 akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, cihazın ekran çözünürlüğü de 1280 x 720 piksel HD olarak belirlenemiş. Ayrıca akıllı telefon 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor.

Yeni akıllı telefonun sistem belleği ise 1.5GB olarak yer alırken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olmakta. Bu kapasite microSD kart takılarak daha da arttırılabiliyor. 8MP kamera LG Phoenix 2 akıllı telefonun arkasında yer alırken, Selfie çekimler için ön tarafta 5MP ikinci bir kamera daha yer almakta.

2.125mAh batarya içeren LG Phoenix 2 akıllı telefon Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Tasarım olarak yeni ciahzın LG'nin tasarım çizgisinden farklı gelmediğini de belirtelim.

LG'nin uygun fiyatlı akıllısı Phoenix 2 satışa çıktı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çöp 2.125 Nedir :kotu:
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hd bir ekrana günü kurtarmak için yeterli bence o batarya.Dahili hafıza da saçma şekilde 8 GB olurdu bari şimdi 16 olmuş.Sd desteği ve selfie kamera da dikkat çekici.

Cihaza olumlu yaklaşmak için gelirse Türkiye fiyatı önemli 400 - 500 civarı bir fiyat biçerlerse ne ala ama 600 ve üstü olursa evet çöp.
 


Üst Alt