LG’nin kısa süre önce duyurduğu K Serisi’ne yeni modeller geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG’nin kısa süre önce duyurduğu K Serisi’ne yeni modeller geliyor
LG’nin yeni K Serisi bu sene içerisinde oldukça başarılı olabilir…



Her ne kadar oldukça güçlü donanım özellikleri ile gelen amiral gemisi modeller, teknoloji meraklıları tarafından oldukça ilgi görse de, son dönemde bir çok orta seviye model, nispeten gelişen donanım özellikleri ile adından söz ettiriyor.



Yeni dönemde sunacağı modellerle global pazarın en iddialı isimlerinden olan Güney Kore devi LG, yeni yıl ile birlikte hızlı bir giriş yaparken, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda akıllı telefon duyuruları gerçekleştirdi.

Firma düşük fiyatlı yeni LG K Serisini gün yüzüne çıkartırken, bu serinin ilk üyeleri ise LG K7 ve LG K10 olarak duyuruldu. Ayrıca firmanın yayınladığı bir tanıtım videosunda da yeni başka bir model olarak LG K4 de bulunurken, henüz bu cihaz için resmi duyuru gelmiş değil.

Ancak yeni gelen bilgiler bu serinin 3 ile de sınırlı kalmayacağını gösteriyor. “Find Your Own Style” sloganının da yer aldığı bir görsel ortaya çıkarken, LG K4’ün yanı sıra ayrıca LG K5 ve LG K8 olarak iki farklı modelin daha ilerleyen dönemde sunulacağı görülüyor.

Henüz bu yeni modellerin ne zaman ya da hangi fiyat etiketi ile sunulacağına dair bilgi bulunmazken, donanım özelliklerinin da “K Serisi” içerisinde benzer şekilde olması bekleniyor.

LG’nin kısa süre önce duyurduğu K Serisi’ne yeni modeller geliyor - MaxiCep
 


skylinegti

skylinegti

Üye
Tasarım berbat ötesi ama şöyle max 1000 tl olan orta segment bir telefon çıkarsın hiç durmam alırım.Ayrıca LG bıkmadımı 1gb ram li telefon çıkarmaktan İNŞALLAH bu seride en düşük ram 2gb olur.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Başarısızlık kokusu buram buram geliyor
 
0MG90

0MG90

Üye
S3'e benzettim biraz
 


Üst Alt