LG X230 akılı telefon Bluetooth SIG'de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG X230 akılı telefon Bluetooth SIG'de ortaya çıktı
Akıllı telefon pazarında yeni dönemde de kıyasıya mücadele devam ederken, Ocak ayı ile birlikte duyurular da gelmeye başladı. LG de bu sene satış rakamlarını arttırmayı planlarken, geçtiğimiz günlerde firmadan LG X300 adındaki bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuştu. Yeni bilgilere göre çok yakında LG X230 adında bir başka model daha gün yüzüne çıkabilir.



Geçtiğimiz sene Ekim ayında Güney Kore devi firmanın bu akıllı telefonu LG X230 benchmark listesinde ortaya çıkmıştı. Bu akıllı telefon yeni sene ile birlikte şimdi de bir sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefon Bluetooth Special Interest Group (SIG)'de ortaya çıktı. Bu LG X230'un global pazara sunulmadan önce ilk duraklarından birisi olmakta. Ancak buradan akıllı telefonun teknik özelliklerine dair olarak herhangi önemli bir bilginin de ortaya çıkmadığını belirtelim.

Daha önce Geekbench adındaki benchmark uygulaması üzerinden gelen bilgilere bakacak olursak eğer, LG X230 akıllı telefon 1GB sistem belleği içerecek ve ayrıca yonga seti de MediaTek MT6737M olacak. İşletim sistemi deGoogle Android 6.0 Marshmallowolmakta. Diğer özellikleri ise bilinmezken, düşük seviye olacağını söyleyebiliriz.

Henüz LG X230'un ne zaman sunulacağı ve fiyatının da ne olacağına dair bilgi bulunmamakta.
 

Benzer Konular



Üst Alt