LG Watch Style akıllı saatin renkleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG Watch Style akıllı saatin renkleri ortaya çıktı
Google, bilindiği üzere akıllı saatler için bir süredir, Android Wear adındaki mobil işletim sistemini geliştiriyor. LG, Huawei, Asus, Sony gibi bir çok firma da şimdiye kadar bir çok kez Android Wear üzerinde çalışan akıllı saat modellerini pazara sunmuşlardı.





Google'ın geçtiğimiz sene bir süredir yeni akıllı saatler sunma hazırlıkları içerisinde olduğu bilgisi gelmişti. Bu iddialar son dönemde ise oldukça farklı bir hale gelirken, Google'ın cihaz sunmayacağı ve LG ve Google'ın ortaklaşa çalışması ile LG Watch Style ve Sport adı ile iki akıllı saatin pazara sunulacağı bilgisi gelmişti.

Google, 9 Şubat tarihinde yeni Android Wear sürümü olarak Android Wear 2.0'ı sunacak ve bu yeni işletim sistemi sürümü ile de sunulacak ilk akıllı saatleri bu yeni LG modelleri olacağı ifade edilmekte.

Cihazlar merakla beklenirken, Twitter üzerinden sızıntıları ile tanınan Evan Blass ya da bilinen adı ile @evleaks, LG Watch Style'ın yeni görsellerini yayınladı. Bu görsellerde cihazın gümüş ve Roze altın renkleri görülebiliyor.

LG Watch Style akıllı saat, 1.2" büyüklüğünde ve 360x360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik P-OLED kran ile geliyor. Akıllı saatte 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi yer alırken, ayrıca batarya da 240mAh olarak belirlenmiş. LG Watch Style IP67 sertifikası ile suya dayanıklı yapı içeriyor.

LG Watch Style akıllı saatin renkleri ortaya çıktı
 


Üst Alt