LG Watch Sport ve Watch Style'ın görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG Watch Sport ve Watch Style'ın görselleri ortaya çıktı
LG'nin Android Wear 2.0 ile gelecek Watch Sport ve Style modelleri ortaya çıktı.




Akıllı saat pazarında mücadele tüm hızı ile devam ederken, bu sene de yeni modeller pazara sunulmaya devam edecek. Pazarın en güçlü isimlerinden olan Apple, Eylül ayında WatchOS üzerinde çalışan Apple Watch Series 2'yi sunmuştu ve Samsung'dan da Tizen işletim sistemine sahip Gear S3 akıllı telefon geldi. Bu sene en önemli cihazlar bu modeller olacak.



Diğer taraftan Google'ın Android Wear işletim sistemine sahip bir çok model şimdiye kadar gelmişti ve bu sene içerisinde de yeni modeller gelmeye devam edecek. Android Wear 2.0 kısa süre içerisinde sunulacak ve bu yeni sürüm ile çalışan farklı modellerin de arka arkaya pazara sunulması bekleniyor.

Daha önce Google'ın iki Android akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler gelmişti. Bu akıllı telefonların daha sonra LG tarafından üretildiği ve Nexus cihazlarda olduğu gibi bir ortaklık durumu ile yeni akıllı saatlerin pazara sunulacağına dair bilgiler gelmişti.

Yeni akıllı saatler, LG Watch Sport ve Watch Style adı ile geliyor ve yeni cihazların 9 Şubat tarihinde Google ve LG tarafından düzenlenecek olan etkinlikle gün yüzüne çıkması bekleniyor.

LG Watch Sport ve Watch Style, merakla beklenirken, cihazların yeni görselleri de ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre LG Watch Sport 1.38" büyüklüğünde 480x480 piksel dokunmatik ekran, 768MB sistem belleği, 4GB dahili veri kapasitesi, 430mAh batarya ile sunulacak.

Diğer model LG Watch Style ise 1.2" 360x360 piksel dokunmatik ekran, 512MB sistem belleği, 4GB dahili veri kapasitesi, 240mAh batarya ile geliyor.
LG Watch Sport ve Watch Style'ın görselleri ortaya çıktı
 


Üst Alt