yaytas
Üye
LG V10 İnceleme-Tanıtım
Evet arkadaşlar geçen haftaki konumuzun oylama sonucu olarak LG adlı dev teknoloji firmasının üst sekment telefonu V10 Seçildi. Bu sebeple sizler için v10 adlı cihazı inceledim ve anlatacağım. LG V10 şuan favori telefonlarımdan biriydi zaten. Aslında LG firmasından böyle bir telefonu çok uzun zamandır bekliyordum. Çıkıncada pek şaşırtmadı tek şaşırtan kısımı çift ekran gelmesi oldu. Evet çift ekran ama birisi 2.1 inç diğeri 5.7 inç olan bu ekran kullanım kolaylığı sağlıyor. Özelliklere bakacak olursak 5.7 inç lik QuadHD IPS ekran ve 2.1 1040x160 lık çözünürlükteki ikinci ekran Gorilla Glas 4 teknolojisi ile koruma altına alınmış durumda. İki ekranın yükü 4 GB RAM, Snapdragon 808 ve Adreno 418 grafik işlem birimine yüklenmiş durumda. 64GB dahili hafızıyla da sizlere bir sıkıntı yaşatmayacak gibi görünüyor. Aklımıza gelen sorulardan biri sanırım ''2 ekran eee şarj nasıl dayanacak?'' Yetkililer bunu da düşünüp 3000mAH batarya ile desteklemişler cihazı. Birde LG nin uzun süredir devam eden kaliteli kamera serüvenine büyük katkısı olan cihaz 16 megapiksel arka ve 2 adet ön kamera ile muhteşem fotoğraf çekme imkanı sağlıyor. Benim hoşuma gitmeyen kısım ise ağırlığı. Baştan ''Elinde tartımı var nasıl anlıcaksın?'' demeyin gerçekten anlaşılıyor 192 gr ağırlığında paslanmaz çelik bir cihaz ve gayette ağır. Paslanmaz çelik olması dayanklılığını artırırken donanımsal hatalara ön ayak gelecek gibi görünüyor.Herhangi bir sıvı temasında cihazın gitme olasılığının diğerlerine göre çok yüksek olduğuna inanıyorum. Ancak paslanmaz çeliğe plastik hissiyatı oluşturarak neyi amaçladıklarını halen çözemedim. Son olarak Android Lollipop işletim sistemi kullanan cihaz Android Marshmallow u da alacak. LG v10 5 farklı renkle teknoloji marketlerinde alıcılarını bekliyor.
Oylama sonuçlarına göre gelecek haftaki cihaz belirlenecektir. Oylamadaki cihazlar tamamıyla karışık olarak seçilmiştir. Eklenmesini istediğiniz cihazı yoruma yazınız. Aynı cihaz iki kere istenirse en az oy alan cihaz silinip yerine eklenecektir.
Oylama sonuçlarına göre gelecek haftaki cihaz belirlenecektir. Oylamadaki cihazlar tamamıyla karışık olarak seçilmiştir. Eklenmesini istediğiniz cihazı yoruma yazınız. Aynı cihaz iki kere istenirse en az oy alan cihaz silinip yerine eklenecektir.
Yönetici tarafından düzenlendi: