Haber 24K altın kaplama LG V10’a ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
24K altın kaplama LG V10’a ne dersiniz?
LG V10 akıllı telefon 24K altın kaplama ile oldukça göz alıcı görünüme kavuşuyor…



Akıllı telefon pazarında yer alan firmalar, her bütçe için farklı donanım özellikleri ve tasarım içeren modellerini pazara sunarken, özellikle de üst seviye amiral gemisi pazarında mücadele çekişmeli olarak devam ediyor.



Son dönemde kullanıcılar özellikle de altın rengi ile sunulan cihazlara yönelirken, bütçesi daha fazla olan teknoloji meraklıları da altın kaplama versiyonları kullanmak istemekte.

Şu ana kadar özellikle de Samsung ve Apple’ın akıllı telefon modellerini altın ya da diğer değerli madenlerle ya da değeri taşlarla süslü olarak sunan firmaları görmüştük. Vietnam kökenli Karalux da altın kaplama işlemi yapan bir firma ve şimdi de LG V10’u kapsama alanına dahil etti.

LG V10’u getiren müşterilerinden cihazı alan firma, 3-4 saatlik bir süre sonunda işlemi tamamlayarak, müşteriye teslim ediyor. LG V10 paslanmaz çelik çerçeve içerdiğinden 24K altın kaplama işleminin çok hızlı ve kolay olduğu, firma tarafından ifade ediliyor.

İşlem sonrası oldukça başarılı bir görünüme sahip olan LG V10’u 24K altın kaplama işleminin bedeli ise VND 4 million (Yaklaşık $180) olarak belirlenmiş.



LG V10 akıllı telefon 5.7″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 2.1″ 160×1440 piksel ikinci ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP Dual arka kamera, Android Lollipop mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip.

24K altın kaplama LG V10’a ne dersiniz?
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok pez... işi olmuş.
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
skylinegti

skylinegti

Üye
Altın kaplama olması beni ilgilendirmiyor ama altın rengi lg v10 a çok yakışmış...
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
iPhone da yaptı ya
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Apple LG gibi firmalar yapmıyor bunu ayrı firmalar yaptırıyor ilgi göreceğini düşündükleri modelleri görgüsüzlere satmak için.
 
Son düzenleme:
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Çok Hoş Duruyor Bence...
 
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Para israfı:kotu:
 
Invoke

Invoke

Üye
Geline, dıdısının dıdısının dıdısından 24 ayar v10
 


Üst Alt