LG V10 akıllı telefon ne kadar dayanıklı? Tanka karşı?

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG V10 akıllı telefon ne kadar dayanıklı? Tanka karşı?
LG’nin geçtiğimiz sene sonuna doğru sunduğu üst seviye model LG V10 dayanıklı yapıya sahip…



Güney Kore’nin en önemli teknoloji devlerinden birisi olan LG, sunduğu akıllı telefon modelleri ile özellikle de 2015’de adından söz ettirirken, üst seviyede iki önemli model dikkatleri üzerine çekmişti. Bu modellerden bir tanesi LG G4 adındaki amiral gemisi olurken, diğeri de LG V10 adı ile gelen yeni cihazı oldu.



LG V10 hem donanım hem de tasarım yönünden yeniliklerle geldi. Daha önce polikarbonat yapıda akıllı telefon modelleri sunan firmanın bu yeni akıllısı, paslanmaz çelik çerçeve içerirken, ayrıca silikon arka yüzey ile birlikte geliyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile gelirken, ayrıca 1.6″ ikinci bir ekran daha bulunuyor. Bu ekran, bazı bildirimleri gösterirken ayrıca istenilen uygulama kısayollarını da barındırıyor.

Qualcomm’un altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 808 yonga setinden güç alan akıllı telefon, 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, akıllı telefonun arka yüzünde 16MP OiS destekli kamera bulunuyor ve ön kamerası da 5MP çözünürlükte çift kamera olarak geliyor.

LG’nin bu akıllı telefonu MIL-STD-810G olarak askeri dayanıklılık sertifikasına sahip ve bu da darbelere karşı belirli ölçüde dayanıklı olduğu anlamına geliyor. Şimdiye kadar bir çok kez dayanıklılık testi videosu karşımıza gelmişti. Bunlardan bazıları oldukça ilginç olurken, LG V10 için de bir tank ile gerçekleştirilen dayanıklılık videosu geldi.

Sizce tank LG V10’un üzerinden geçerse ne olur?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




LG V10 akıllı telefon ne kadar dayanıklı? Tanka karşı? - MaxiCep
 


Üst Alt