Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLG V10 akıllı telefon çift ekranı ve çift ön kamerası ile resmi olarak duyuruldu
Sponsorlu Bağlantılar
El~PisToLeRo
Üye
2.200 2.300 gibi bir fiyattan giriş yaparsa G4 ün şansı hiç yok ama Lg de bunu bildiğinden en az 2.500 liradan giriş yapar diye düşünüyorum.
Esendağlı
Üye
Kesinlikle çok kaliteli,yenilikçi ve şık bir cihaz olmuş.
Duruş cok şık sağlamlıkta muazzam üste drop test ekledim adam utanmasa top diye oynayacak ama o darbelere rağmen aldığı hasar minimum.Telefonu ciddi ciddi düşünmeye başladım
Bayağı hoyratca testler olmuş ve 192gr lık bir kütlenin bu testlerde daha fazla hasar alması gerekiyordu! Müzik dinlemeyi çok seven biri olarak Ayrıca içerisindeki hi-fi DAC sounduda çok merak ettim doğrusu
ArMaGeDdOn_87
Üye
Gayet iyi gözüküyor,8.6 mm ve ağırlıkta 192 gr,192 olmamış,peki g4 de kaçtı ?
Batarya evet 2 senedir 3.000 mA kullanıyorlar 2 sene öncesi için şahaneydi,geçen sene için standarda dönüştü diğer firmaların da yükseltmesi ile ama bu sene bakıyosun hepsi düşürüyo 3.000 yine kıymete bindi
dediğin gibi çelik çerçevelerden kaynaklanıyodur ama çok ağır,incelik olarak ise 8.6 mm idare eder,yinede listeme eklediğim bi kaç cihazdan biri bakalım fiyat ne olacak
Ne biçim drop test bu narin narin atıyor Direk ekran üstü, yandan atsa ya
mrzstyl
Üye
LG yine döktürmüş be kaliteli firma yaw Valla
The Pancar
Üye
Telefon güzel
Emre
Üye
3000mAh demiş, yazık etmiş.
Silinen Üye 2505573
Kapalı Hesap
2k ekran ve 3000 mah batarya demis yazik etmis
El~PisToLeRo
Üye
1:15 sonrasına dikkat ois noktayı koymuş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Murdoc Massaka
Üye
Göze ve kulağa hoş geliyor. Batarya sıkıntı edilemez bu devirde bence. Powerbank alırsınız yanına bir tane yeter. Ben kendime lg g3 kardeşime de lg g3 stylus aldım ve ikisininde yanında hediye powerbank verdiler.
Dr.Watson
Üye
Quad hd kullanilmis G3 de kullanilan ekran G4 de Quantum ekran kullanilmisti sanirim 2 side 2K ekran ama bi fark vardir tabiii ???????
El~PisToLeRo
Üye
2K ekran olması aynı ekran olduğu anlamına gelmiyor
G4 ün ekranını belki bir nebze geliştirip sunmuşlardır.Direkt G4 zaten efsane ekran konusunda.Bence bencesi yok aslında şuan net en iyi ekran G4 ve haliyle V10'da diyebiliriz.
2K ekran olması aynı ekran olduğu anlamına gelmiyor
G4 ün ekranını belki bir nebze geliştirip sunmuşlardır.Direkt G4 zaten efsane ekran konusunda.Bence bencesi yok aslında şuan net en iyi ekran G4 ve haliyle V10'da diyebiliriz.