Haber LG V10 akıllı telefon çift ekranı ve çift ön kamerası ile resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG V10 akıllı telefon çift ekranı ve çift ön kamerası ile resmi olarak duyuruldu
LG’den yeni bir amiral gemisi duyurusu daha geldi. Bu yeni model çift ekran yanı sıra çift ön kamerası ile dikkat çekiyor…

Bu sene yeni bir çok model ile dikkatleri üzerine çeken LG, özellikle de amiral gemisi LG G4 ile ülkemiz de dahil olmak üzere dünya genelinde ilgi görmeye devam ederken, yeni farklı modellerle de satış rakamlarını arttırmayı planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde firma LG Class adı ile orta seviye ilk metal kasa tasarımına sahip akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bugün ise firmadan yeni bir cihaz duyurusu daha geldi. Bu yeni akıllı telefon çift ekranı ile dikkatleri üzerine çekerken, ayrıca üst seviye donanım özellikleri içeriyor.

Ayrıca bir başka önemli özelliğin de yeni cihazda çift ön kamera olduğunu söyleyebiliriz. Cihaz Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue, ve Opal Blue olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile geliyor.

LG V10 akıllı telefon 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerirken, ayrıca üst kısımda 2.1″ 1040×160 piksel bir ekran daha bulunurken, bu ekranda uygulama kısa yolları ve bazı bilgiler yer alıyor.

Akıllı telefonun ön yüzünde 5MP Duo kamera yer alırken, bir tanesi standart lens diğeri ise geniş açılı lens ile geliyor. Bu da Selfie tutkunları için önemli bir seçenek olarak önümüze gelmesine neden oluyor.

LG V10 akıllı telefon 316L paslanmaz çelik çerçeve tasarımı içerirken, ekran Gorilla Glass 4 desteğine sahip. Arka tarafta ise çıkartılabilir kapak olarak silicon tarzı bir malzeme yer almakta.

4GB sistem belleği içeren LG V10 akıllı telefon Qualcomm’un altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç alıyor. 64GB dahili veri kapasitesi microSD kart desteği ile arttırılabiliyor.

Güç tuşuna entegre olarak parmak izi tarayıcısı da yer alırken, 3.000mAh batarya içeren cihaz Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun arkasında LG G4’de de yer alan 16MP kamera yer alıyor ve 159.6mm x 79.3mm x 8.6mm ölçülerine sahip olan cihazın ağırlığı ise 192gr olmakta.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Murat Alper

Murat Alper

Üye

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Gorilla Glass 4 ve çelik gerçekten cihaza ayrı bir hava katıyor ;)
bana OnePlus two gibi geldi, çok benzerlik var.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çelik iyi olmuş.Arka kapağın silikon olması da daha iyi koruma sağlar .
Cihaz hoş olmuş ama batarya biraz yetersiz.

man20

man20

Üye
Bende çok beğendim telefonu ama bataryası yetersiz. Videosu da fena değil. Videodaki çocuk çok karizmatik :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hiçbir konuya balıklama atlamamasına hayranım Lg'nin.

Eğilip bükülen aluminyumlarla millet premium safsatalarındayken direkt çelikle vermiş ayarı arka kapağı da silikon yapmışlar şu haliyle tüm o premium geçinen telefonlardan daha sağlam ve daha premium olduğu kesin.
Değiştirilebilen batarya ve sd desteği de meydan okuması.

İkinci ekran arayüzde bazı noktalarda devreye giriyor ana ekrana ek olarak kamera örneğin.

Bildirimlerin burdan izlenebilmesi de güzel hoş ama pek bir yenilik içermiyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
0MG90

0MG90

Üye
Samsung'taki Edge'i üst kısma koymuşlar çok büyük bir şey yok ama tasarımı G4'e göre daha iyi gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Murdoc Massaka
yeumyang

yeumyang

Moderator
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2.200 falan olsa ya fiyatı bunun da alsak G5 çıkıp ucuzlayınca fiyat hakkında açıklama yok sanırım
aynı fikirdeyim bencede tasarımı g4 ten daha gûzel

Aynen G2 ve G3'e daha yakın bunun tasarım.G4 biraz fanteziydi ama o da kötü değil.
Darbelere göre dayanıklılık müthiş görünüyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg v10 avrupa fiyatı 680 dolar

vegatablo

vegatablo

Üye
Lg g5 metal olacak kesinlikle yavaş yavaş deniyor lg metal kasayi

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Tasarım çok hoş.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg-v10 ile çekilen fotoğraflar

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
boran9999

boran9999

Üye
Paslanmaz çelik dekoratif ürünler üzerine eğitimler almış biri olarak AISI 316L oldukca ilgi çekici geldi bana.

MaxipmaN

Üye
v6 olsa iyiydi 6 çekirdekli olduğundan :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
çok estetik olmuş gerçekten. batarya yetersiz gibi ama. Çift ekran da gayet ilgi çekici olmuş.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Paslanmaz çelik dekoratif ürünler üzerine eğitimler almış biri olarak AISI 316L oldukca ilgi çekici geldi bana.

Duruş cok şık sağlamlıkta muazzam üste drop test ekledim adam utanmasa top diye oynayacak ama o darbelere rağmen aldığı hasar minimum.Telefonu ciddi ciddi düşünmeye başladım :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
2.200 falan olsa ya fiyatı bunun da alsak G5 çıkıp ucuzlayınca fiyat hakkında açıklama yok sanırım

Aynen G2 ve G3'e daha yakın bunun tasarım.G4 biraz fanteziydi ama o da kötü değil.
Darbelere göre dayanıklılık müthiş görünüyor.

Fiyat politikası değişmez 2.600 TL ile giriş yapar oda en az.
Kasadaki çelik üst çerçeveyi kapsamiyor, kapsamış olsa drop testinde o camın kırılma şansı yoktur :D plastik esneyince köşeden çatlatmış

Ben 10 üzerinden 8 verdim 2 puanı da üst çerçeveden kestim :D
LG nin batarya anlayışı iyi 3.000 mah da yeterli olur. :spr

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Batarya evet 2 senedir 3.000 mA kullanıyorlar 2 sene öncesi için şahaneydi,geçen sene için standarda dönüştü diğer firmaların da yükseltmesi ile ama bu sene bakıyosun hepsi düşürüyo 3.000 yine kıymete bindi :D

yeumyang

yeumyang

Moderator
Duruş cok şık sağlamlıkta muazzam üste drop test ekledim adam utanmasa top diye oynayacak ama o darbelere rağmen aldığı hasar minimum.Telefonu ciddi ciddi düşünmeye başladım :)
şahsen alacak olsam g4 yerine bunu alırdım büyük ekranlı cihazları sevmiyorum ama cihaz gercekten güzel görünüyor

Üst Alt