Haber LG V10 akıllı telefon çift ekranı ve çift ön kamerası ile resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2.200 2.300 gibi bir fiyattan giriş yaparsa G4 ün şansı hiç yok ama Lg de bunu bildiğinden en az 2.500 liradan giriş yapar diye düşünüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kesinlikle çok kaliteli,yenilikçi ve şık bir cihaz olmuş.

boran9999

boran9999

Üye
Duruş cok şık sağlamlıkta muazzam üste drop test ekledim adam utanmasa top diye oynayacak ama o darbelere rağmen aldığı hasar minimum.Telefonu ciddi ciddi düşünmeye başladım :)

Bayağı hoyratca testler olmuş ve 192gr lık bir kütlenin bu testlerde daha fazla hasar alması gerekiyordu! Müzik dinlemeyi çok seven biri olarak Ayrıca içerisindeki hi-fi DAC sounduda çok merak ettim doğrusu

ArMaGeDdOn_87

Üye
Gayet iyi gözüküyor,8.6 mm ve ağırlıkta 192 gr,192 olmamış,peki g4 de kaçtı ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gayet iyi gözüküyor,8.6 mm ve ağırlıkta 192 gr,192 olmamış,peki g4 de kaçtı ?

Çelik çerçevelerden ve 5.7"ekrandan dolayı ağır.

G4 metal değildi o yüzden 140-150 arasıdır diye düşünüyorum.
155 imiş.

vegatablo

vegatablo

Üye
G5 i bi görmek lazım bunu almadan

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G5 e daha 7 ay var.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Batarya evet 2 senedir 3.000 mA kullanıyorlar 2 sene öncesi için şahaneydi,geçen sene için standarda dönüştü diğer firmaların da yükseltmesi ile ama bu sene bakıyosun hepsi düşürüyo 3.000 yine kıymete bindi :D
Ticareti var bu işin :D sonra bataryalı kılıfları kim alacak ;) LG bu bir yerden arpa alacak tır :spr

Murat Alper

Murat Alper

Üye
drop testi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çelik çerçevelerden ve 5.7"ekrandan dolayı ağır.

G4 metal değildi o yüzden 140-150 arasıdır diye düşünüyorum.
155 imiş.
dediğin gibi çelik çerçevelerden kaynaklanıyodur ama çok ağır,incelik olarak ise 8.6 mm idare eder,yinede listeme eklediğim bi kaç cihazdan biri :) bakalım fiyat ne olacak :)

mrzstyl

mrzstyl

Üye
LG yine döktürmüş be kaliteli firma yaw Valla :gulenkalp:

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
The Pancar

The Pancar

Üye
Telefon güzel

Emre

Üye
3000mAh demiş, yazık etmiş.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
2k ekran ve 3000 mah batarya demis yazik etmis

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
1:15 sonrasına dikkat ois noktayı koymuş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Göze ve kulağa hoş geliyor. Batarya sıkıntı edilemez bu devirde bence. Powerbank alırsınız yanına bir tane yeter. Ben kendime lg g3 kardeşime de lg g3 stylus aldım ve ikisininde yanında hediye powerbank verdiler.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Quad hd kullanilmis G3 de kullanilan ekran G4 de Quantum ekran kullanilmisti sanirim 2 side 2K ekran ama bi fark vardir tabiii ???????

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2K ekran olması aynı ekran olduğu anlamına gelmiyor :D
G4 ün ekranını belki bir nebze geliştirip sunmuşlardır.Direkt G4 zaten efsane ekran konusunda.Bence bencesi yok aslında şuan net en iyi ekran G4 ve haliyle V10'da diyebiliriz.

• Beğen
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
2K ekran olması aynı ekran olduğu anlamına gelmiyor :D
G4 ün ekranını belki bir nebze geliştirip sunmuşlardır.Direkt G4 zaten efsane ekran konusunda.Bence bencesi yok aslında şuan net en iyi ekran G4 ve haliyle V10'da diyebiliriz.
V10 diyemessin çünkü ekranı Quad hd G3 ün ekranından....G4 ise Quantum hd

• Beğen

Üst Alt