alaStar
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes telefonu lg pc suiteden guncellemeye calistim ama guncelleme yok diyo
ses karşı trarafa çok az gidiyor şimdi konuştum öyle dedi arkadaş. 2007 de üye oldum bana yeni üye diyon ayıp maxicep
valla herşey çok iyi çalışıyorda şimdilik ses karşı tarafa gitmiyor çok az gidiyor
- - - Eklendi - - -
birde diyorumki sen bu dosyayı nerden buldun linki atarmısn.
ozmana ben hemen bakıyorum yükliyip haber veririm .
- - - Eklendi - - -
yükliyemedim ya la not found diyor
evet v28C direk yükleme adrese tıkla yüklensin
csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGP970/FRA/94KLH94RHM/V28c_00/V28C_00.kdz
- - - Eklendi - - -
yukardaki adresi adres satırına kopyala ve yükle
kardes simdi final surumu kesin cikacak dimi yani updateden guncelleyebilecem kusuruma bakmayin pek bilmiyorum bu konulari
v28c romunu dun aksam SFT ile yükledim. 10 dk da halloldu. SFT ile Yuklemesi inanilmaz basit. Mor led ve nadiren kasilma haricinde hiç bir problem yok(gingerbread bile daha çok kasiliyordu). Yuklemeden sonra bir ara "kameraya ulasilamiyor " diye hata verip çekim yapmadi. Telefonu açip kapayinca duzeldi. bir çok ozellik eklenmis. Hele bir quikememo ozelligi var. çok hos. Gerçekten Optms.Blck simdi bir akilli telefona benzedi. Durmayin hemen yukleyin. Tesekkurler alaStar.
Ekrana yazi yazip ufak notlar almamizi sagliyor. üstelik klavye kullanmadan yazmak istedigimizi parmagimizla ekrana yazarak. Galaxy Note serisindeki gibi.evet arkadaşın da dediği gibi sft ile gerçekten çok kolay ve pratik bir şekilde yükleniyor
yalnız ben quickmemo yu kullanmadım ne işe yarıyor acaba kullanan var mı
ricaederim barisclermont
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?