Lg P970 Optimus Black Kullandığım Romlar Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
10c üzerine kurulu nova romdada karakter sorunu yaşadım, sıkıldım döneceğim orjinale..

Bu arada Clockwork recovery ile önceki romu yedek alıp geri yüklemek ne kolaymış Allahım eziyet çekiyormuşum rom yüklemek için.

program anlatımlarını yapsan :) ne kadar makbule geçer varya :D

programı ındırdımde burada optimus black seçeneği çıkmadı ? sen hangisini seçtin nonamex ?

technoshark

technoshark

Üye
Clockwork recovery :)

nonamex

Üye
Cepten giriyorum pcye girince anlatirim :) Programla simdiki romun yedegini aldim geri yuklemesi cok kolay :)

technoshark

technoshark

Üye
şimdi atıyorum biz ilk aldığımız günkü haline gelicez :D nasıl gelicez bunun izahlarını anlatırsan süper olur ...

nonamex

Üye
şimdi atıyorum biz ilk aldığımız günkü haline gelicez :D nasıl gelicez bunun izahlarını anlatırsan süper olur ...

Ilk aldigin gunku haline nasil gelir bilmiyorum , turkcell acilis ekranli hali diyorsan. Ayrica o recovery programi custom rom yuklemeye var olan romu yedeklemeye yariyor stock rom yuklenmiyorl

technoshark

technoshark

Üye
hımm, teşekkür ederim nonamex :) bilgilendirme güzel oldu ... Flash atma konusudamı açsak ne :)

nonamex

Üye
Dear Customer,

Thank you for your email.

As far as we are aware, there is an update plan available for this handset which is due to be released in September, but we can not yet provide a confirmation on a release date etc.

I can only suggest that you continue to visit our website, for future news updates, or by checking via the LG Mobile Support Tool.

We hope this helps and should you require any additional assistance, please do not hesitate to contact us further

Best regards,

LG Electronics UK Helpdesk

Gingerbreak için LG İngiltere'ye mail atmıştım, eylül ayında Gingerbreak'e kavuşacağız gibi gözüküyor :)

technoshark

technoshark

Üye
eylül olarak söylentiler duymuştuk, netlik kazanması biraz daha güzel olmuş, eywallah nonamex :)

Üst Alt