LG P970 altım turkcell den içinde ki uygulamalar hakkında.....????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
LG P970 altım turkcell den içinde ki uygulamalar hakkında.....????
merhaba arkadaşlar turkcell den faturama bedeli yansıtılmak kaydı ile LG P970 aldım telefon çok güzel fakat içinde türkcell olduğu için türkcel uygulamarı var ben bunları silmek istiyorum....symbian ios dışında ilk defa android işletim sistemi kullanıyorum....pek bir bilgiye vakıf değil ben bu uygulamaları root yöntemiylemi kaldırabilirim....başka bir yolu varmı....birde root için bir kaç konu var ama malesef linkler çalışmıyor.....bu konuda bir yardımcı olabilirmisiniz..

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Çok kolay bir yöntemle arkadaşım hayırlı olsun öncelikle telefonun, sana şunu diyeyim şuan üzerinde yüklü olan güncellemeyi değiştirerek.. optimus black'te ayar lar kısmından >telefon hakkında >yazılım güncelleme> yazılım güncelleme kontrol et de sonrasında güncelleme yap de bu arada wifi bağlantını aç :)

optiq

Üye
kimlik dogrulama hatası nedenıyle bglantı basarısız dıyor bunu nasıl duzeltebılırım guncelleme yapmıyor bu uyarı yuzunden

technoshark

technoshark

Üye
sizin gmail hesabınızla üye girişi yaptınız mı ? üye girişi yapınız öncelikle sonrasında güncelleme isteyin.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
hocam nerden gmaii ile giriş yapıcaz

paganini58

paganini58

Üye
hocam nerden gmaii ile giriş yapıcaz
normal bir bilgisayar üzerinden kendinize bir gmail hesabı açın sonrasında market uygulamasına girin orada sizi yönlendireceketir. varolan hesabımla aç seçeneğinden hesabını senkronize edersen güncelleme yapar.
ya da ayarlar sekmesi altında hesaplar ve senkronizasyon var oradan da ekleyebilirisniz hesabınızı sonrasında istediğiniz kadar güncelleme yapabilirisiniz...

denizci35

denizci35

Üye
Bendede ayni sorun var ve telefon guncelleme yao dedigimde kimlik hatasi. veriyor ve gmailim aktif durumda yada telefonun guncellesi daha cikmadi lg optimus black 2.2 froyo

evren_xy

Üye
Arakadaşlar malesef güncelleme o şekilde olmuyor, ben de ugraştım.. o şekilde güncelleme avrupada olabiliyormuş, forumda yazanı söylüyorum.

öncelikle buraya girin ....

zaten yönlendiriyor ama anlatayım burdaki LG Mobile Support Tool su indirin.

yükledikte sonra programı açın. telefonu ara kabloyla bilgisayara bağlamadan önce telefon bataryasını çıkartın ve ses açma tuşuna basılı tutun, o şekilde pc ye bağlayın

zaten tel. üzerinde uptade yazılar çıkacak eğer çıkmazsa zaten önce pc telefonun driverlarını yükler başarılı olduğu görünce tekrar bağlantıyı anlatığım şekilde yaparsınız.

pc tools dan güncelleme yap dedikten sonra telefonun v10c versiyonuna geçiyor. android 2.2 hala, 2.3 çıkmadı daha. sorun olursa söylersiniz artık. ben de yaklaşık 1 ay

oldu gayet memnunum:)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
denizci35

denizci35

Üye
eyw teşekkürler bilgi için

technoshark

technoshark

Üye
ayrıntılı açıklama için teşekkürler arkadaş sağol ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt