LG P503 OPTIMUS ONE almayı düşünüyorum Yorumlarınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samsungsever

Üye
    Konu Sahibi
LG P503 OPTIMUS ONE almayı düşünüyorum Yorumlarınız ?
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi LG p503 almayı düşünüyorum Elimde Samsung s5603 preston mevcuttu benim için önemli olan ekran parlaklığı ve android olması 3,2 inç ekranı olmasıda beni sevindiriyor sizce ne yapmalıyım almalımıyım düşünceleriniz nelerdir . aratırmı eski telefonumu çünkü ilk defa LG kullanıcam ?

şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar :)

DIMACAN

Üye
arkadasım lg ttıgın bır soru varsa sora bılır sın
optımus one cok guzel bır telefon ben kullanıyorum herseyıyıle ıyı hızlı cogu oyunları desteklıyor tek hosuma gıt meyen tarafı kamerasını flası olmamasıdır merak e

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence al. Güzel telefon :)

baymustafa96

baymustafa96

Üye
arkadaşım 2 gün önce aldım muhteşem bir telefon en ufak takılma yok kesinlikle öneririm (600 mhz cpu 512 mb ramı var...)

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım güzel telefon tavsiye ederim sana... olmadı optimus me bile alabilirsin karar senin.

buket2

buket2

Üye
bence de almalısın preston'u bende kullanmıştım daha önce ama çok sorun yaşadım ekran donması resimlerin istemsiz hızlı geçmesi vs... bence one çok güzel bir telefon ayrıca optimus me'yi de tavsiye ederim

nonamex

Üye
LG'nin gingerbread'li tek telefonu galiba :ehe

----------Eklendi @ 17:27:38 ---------- Yazıldı @ 17:27:02 ----------

LG'yide anlamak güç. Optimus 2x/3d/black gibi tüm üst sınıf telefonlarını 2.2 ile süründürüyor hala.

lerolande

lerolande

Üye
benimde ilk android telefonumdu. tavsiye ederim. başlangıç olarak güzel bir model ama ilerde seni kesmeyebilir :D
bence tek eksi yönü ikinci eli zayıf. kolay kolay satamazsın telefonu :) o yüzden alırken iyi düşün. orta seviye bir android almayı düşünüyorsan bu telefona bulaşma. ama alıp 1-2 sene kullanacağım diyorsan alabilirsin. memnun eder hertürlü ;)

buket2

buket2

Üye

LG'yide anlamak güç. Optimus 2x/3d/black gibi tüm üst sınıf telefonlarını 2.2 ile süründürüyor hala.

bir sonraki ay güncelleme işi tamamdır :) küçük bir sorun o optimus black'in 3d'nin özelliklerine baktığında deve de kulak nede olsa :)

technoshark

technoshark

Üye

taktiksel çalışmalar olabilir :) bunlar ... neyse gelicek olan gingerbreand sürümü umarım beklentilerimizi karşılar :D

• Beğen
Tepkiler: buket2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt