"LG P350 radyo yükleme,(Lg P350'de radyo var)"

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
O zaman benim optimus black için ki dosya olmuyacak doğru anladıysam, dur merak ettim (: ben bu dosyayı şimdi atayım bakayım ne olucak :)

test ettim olmadı hata verdi :)

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel çalışıyor. Belki sen rom filan atmışsındır ondan çalşımıyordur;)

Araştırmalarım sonucu burada buldum.

----------Eklendi @ 23:15:11 ---------- Yazıldı @ 23:14:22 ----------

Donanımhaberden "Yilden"den alıntıdır....

avunduk

Üye
APK eksik demek... Bu APK hafıza kartına atılınca ve onu kurunca FM radyo gelecek, doğru mu anladım? Ben bu sitede birkaç link buldum; ancak bunlar kaldırılmış. Mümkünse link atabilir misin?

----------Eklendi @ 22:40:14 ---------- Yazıldı @ 22:31:14 ----------

Arkadaşlar radyoyu sonunda yükledim. İşta adres:
1-İndirin.
2-bluetooth ile telefonunuza atın ve kurun.
3-Radyonuz hayırlı olsun.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık arkadaşım... Elin gavuruna yazdım forumlarda, biri çıkıp da vermedi bu programı... Telefonun donanım olarak mevcut radyosunu internet olmadan kullanan program budur, denenmiştir çalışmaktadır... (Programı kurup ilk çalıştırdığımda kulaklık takılı değildi, sonradan taktım ama program çalışmamıştı, programı kapatıp yeniden açtığımda çalıştı)

----------Eklendi @ 03:49:36 ---------- Yazıldı @ 03:26:11 ----------

Evet çalışıyor, fakat LG P350 Optimus Me'nin programı değil galiba, ekrandaki görüntüsü tam düzgün değil gibi. Alttaki hafızadaki kanal numaraları telefonu yan çevirince dar kenarda küçücük bir sütunda sıkışıp kalıyor kanal değiştiremiyorsun, dik tuttuğunda da sağ ok (frekansı manuel arttırdığın) ekrana sığmıyor. Kanal listesini sağa sola kaydırmak için oklar üzerinde yaklaşık 1 sn bekleyin öyle sayfa sayfa kayıyor.

Amma program çalışıyor :) Radyo dinleyebiliyorsun, kanal aramasını otomatik yapıp hafızaya aldırabiliyorsun, RDS var kanal bilgisi kayarak geçiyor. LG P350 programını birebir orjinalini bulup link verirseniz çok daha bir süper olur sanki :)

technoshark

technoshark

Üye
Optimus me için olmadığı açık ortada zaten (: p503 yazıyor yani optimus me için geçerli olan birşey (:

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
APK eksik demek... Bu APK hafıza kartına atılınca ve onu kurunca FM radyo gelecek, doğru mu anladım? Ben bu sitede birkaç link buldum; ancak bunlar kaldırılmış. Mümkünse link atabilir misin?

1-İndirin.

Adamın Ham Maddesisin Kardeşim Çok Sağol...

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Hayır dualarınız için teşekkürler. Bu sorunu halledebilmek çok heyecan vericiydi:). BİM'den çok kişi aldı ve radyo olmayınca hayal kırıklığına uğradı. Şimdi radyolarını zevkle dinleyebilirler. Ben sadece olan bir şeyi uzun araşatırmalar sonucu buraya koydum.
Birkaç anahtar sözcük yazayım da google'den herkes bulsun: P350 radyo yükleme, P350 internetsiz radyo, p350 internete girmeden radyo, p350 romsuz radyo yükleme, LG p350'de radyo yok mu, LG p350'yi radyolu yapma , LG p350 için radyo, P350 dahili radyo, p350 radyo yazılımı, p350'li radyolu yapmak.

technoshark

technoshark

Üye
genelde zaten bu şekild çıkıyor araştırmalar (: bende optimus black rom , rom yükleme, falan diye arıyorum :D

Şimdi ise android 2.2 froyo'dan 2.3 e geçiş, benzer aratıyorum . yurt dışı sitelerinde rastlarım diye eğerki rastlarsam zaten burada olucak ayrıca bilginize sunayım :D

Masha

Masha

Üye
Çok iyi bir paylaşım Lg Optimus Me hakkında pek fazla birşey bilmesem de kullanan arkadaşlara faydalı olacak bir paylaşım. Optimus Black için varmı böyle bir programsal bişeyler. Android 2.2 Froyo olduğu için internet üzerinde uygulamalı dinleyebiliyorum. Kendi içinde radyo olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından ekran reaksiyon hızı kasmaz.

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Optimus black'in varsa yüklediğim programı dene önce; çalışmaz ise bu sitedeki fm radyoyu yükle belki olur.
Evet optimus black içinde de radyo entegre olarak mevcut. Program atılırsa radyo yüklenebilir. Bir başka seçenek ise rom yükseltme.

raso53

Üye

1-İndirin.

Kardeş nasıl teşekkür etsem bilmiyom ama cidden çok sağ ol çok işime yaradı

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın.

sedat_69

sedat_69

Üye
Uygulama yöneticisinde hep açık kalıyor onu nasıl çözeceğiz

technoshark

technoshark

Üye
google marketten task manager adlı uygulamayı ındırıp durdurabılırsınız.

sihirli74

Üye
Hayır dualarınız için teşekkürler. Bu sorunu halledebilmek çok heyecan vericiydi:). BİM'den çok kişi aldı ve radyo olmayınca hayal kırıklığına uğradı. Şimdi radyolarını zevkle dinleyebilirler. Ben sadece olan bir şeyi uzun araşatırmalar sonucu buraya koydum.
Birkaç anahtar sözcük yazayım da google'den herkes bulsun: P350 radyo yükleme, P350 internetsiz radyo, p350 internete girmeden radyo, p350 romsuz radyo yükleme, LG p350'de radyo yok mu, LG p350'yi radyolu yapma , LG p350 için radyo, P350 dahili radyo, p350 radyo yazılımı, p350'li radyolu yapmak.

Klavyenize Sağlık İnanın Dolaşmadıgım Form Kalmadı Telefonu Bim den Aldım Alalı Perişan olduk Be Kardeşim Neden Yüklemessin Sanki Radyoyu Dimi Tekrar Teşekkür Ediyorum

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

tarisal1991

Üye
Allah tuttuğunu altın etsin :) emeğine sağlık

recepbo

Üye
herkes ne güzel radyoyu yüklemiş bende lg p350 2,2 var yukarıda belirtilen hotlife linkteki radyoyu yüklüyemiyorum telif hakkı nedeniyle kapnmış diyor nereden indribilirim yardımlarınız şimdiden teşekkür ediyorum.

recepbo

Üye
herkes ne güzel radyoyu yüklemiş bende lg p350 2,2 var yukarıda belirtilen hotlife linkteki radyoyu yüklüyemiyorum telif hakkı nedeniyle kapnmış diyor nereden indribilirim yardımlarınız şimdiden teşekkür ediyorum.

10 gündür yukarıdaki mesajıma cevap yazan olmadı acaba bu bölümle ilgilenen kimse yok mu?

Ocean258

Ocean258

Üye
10 gündür yukarıdaki mesajıma cevap yazan olmadı acaba bu bölümle ilgilenen kimse yok mu?

Al arkadaşım sanırım bu dosya olması lazım

Üst Alt