APK eksik demek... Bu APK hafıza kartına atılınca ve onu kurunca FM radyo gelecek, doğru mu anladım? Ben bu sitede birkaç link buldum; ancak bunlar kaldırılmış. Mümkünse link atabilir misin?
----------Eklendi @ 22:40:14 ---------- Yazıldı @ 22:31:14 ----------
Arkadaşlar radyoyu sonunda yükledim. İşta adres:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1-İndirin.
2-bluetooth ile telefonunuza atın ve kurun.
3-Radyonuz hayırlı olsun.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Radyo dinleyebiliyorsun, kanal aramasını otomatik yapıp hafızaya aldırabiliyorsun, RDS var kanal bilgisi kayarak geçiyor. LG P350 programını birebir orjinalini bulup link verirseniz çok daha bir süper olur sanki 
APK eksik demek... Bu APK hafıza kartına atılınca ve onu kurunca FM radyo gelecek, doğru mu anladım? Ben bu sitede birkaç link buldum; ancak bunlar kaldırılmış. Mümkünse link atabilir misin?
Arkadaşlar radyoyu sonunda yükledim. İşta adres:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1-İndirin.
. BİM'den çok kişi aldı ve radyo olmayınca hayal kırıklığına uğradı. Şimdi radyolarını zevkle dinleyebilirler. Ben sadece olan bir şeyi uzun araşatırmalar sonucu buraya koydum.APK eksik demek... Bu APK hafıza kartına atılınca ve onu kurunca FM radyo gelecek, doğru mu anladım? Ben bu sitede birkaç link buldum; ancak bunlar kaldırılmış. Mümkünse link atabilir misin?
1-İndirin.
Hayır dualarınız için teşekkürler. Bu sorunu halledebilmek çok heyecan vericiydi. BİM'den çok kişi aldı ve radyo olmayınca hayal kırıklığına uğradı. Şimdi radyolarını zevkle dinleyebilirler. Ben sadece olan bir şeyi uzun araşatırmalar sonucu buraya koydum.
Birkaç anahtar sözcük yazayım da google'den herkes bulsun: P350 radyo yükleme, P350 internetsiz radyo, p350 internete girmeden radyo, p350 romsuz radyo yükleme, LG p350'de radyo yok mu, LG p350'yi radyolu yapma , LG p350 için radyo, P350 dahili radyo, p350 radyo yazılımı, p350'li radyolu yapmak.
Adamın Ham Maddesisin Kardeşim Çok Sağol...
herkes ne güzel radyoyu yüklemiş bende lg p350 2,2 var yukarıda belirtilen hotlife linkteki radyoyu yüklüyemiyorum telif hakkı nedeniyle kapnmış diyor nereden indribilirim yardımlarınız şimdiden teşekkür ediyorum.
10 gündür yukarıdaki mesajıma cevap yazan olmadı acaba bu bölümle ilgilenen kimse yok mu?