LG P350 Official Rom

Konu Sahibi
LG P350 Official Rom
Arkadaşlar ninjamorph tan telefonun bi ayarını değiştim bozuldu düzelsin diye V10C ve V10F romlarını yüklemeye çalıştım ve Phone was not found dedi yüklenmedi telefon açılmıyo emergency mode da açılıyo. Ne yapabilirim acil yardım

banada bulursan söle kardeşim benimde sorunum telfonda android yazısı yazıyor ama hiiç açılmıyor sadece orada kalıyor

ouch78

Üye
sana orjinal türkiye için hazırlanmış olan v10c versiyonuna yükseltmeyi anlatayım ama öncelikle şunu bil türkiye için hazırlanan v10c de radyo yok. Ben başka ülke için hazırlanan romu indirdim radyo vardı türkçe dil vardı ama simkarttan internete giremiyordum birde mesajlarda ş ve ı harfleri gözükmüyordu bu sebeple vazgeçtim en iyisi orijinali kullanmak.şimdi başlim anlatmaya
  1. öncelikle bunu indir (bu dosya lg p350f için tasarlanmış bir işletim sistemi değişik ama bunu yükledikten sonra lg mobile update programında telefonun versiyonu V10B olarak gözükecek dolayısıyla sana original v10c ye güncelleme fırsatı doğacak)
  2. indirdigin v10b_00.01.kdz nin ismini şu şekilde değiştir : V10b_00.kdz
  3. bu dosyayı KDZ yükleyici ile yükle.onun nasıl yapıldıgını anlatmayacagım bircok forumda anlatılmış bu sitede de var zaten.
  4. yükledikten sonra telefonunu bi aç Vivo yazılı bi ekran falan gelcek telefonun baştan aşağı değişmiş gibi görüncek korkmana gerek yok nasılsa orijinala dönecez.
  5. telefonunda o vivo hali yüklü iken yani v10b yüklü iken lg mobile update programını aç usb driverları falan yükledikten sonra program telefonun modelini ülkeni ve versiyonunu göstercek sağ üstte
  6. ülke:turkey model : LGp350 version:v10b gözükecek tabi hal böyle oluncada hemen altta yükseltmeyi başlat butonu çıkacak oraya tıkla gerisini zaten halledersin yedekleme falan yaptınmı diye soruyu yaptım de orayıda geç. LG-electronics kendi sunucusundan senin telefona orijinal V10C versiyonunu yükleyecek telefonunu açtıgında bazı artık programlar görebilirsin bunları temizlemek içinde gizlilik ayarlarından fabrika ayarlarına döndür sonuç olarak sana mis gibi orijinal v10c versiyonlu LG-P350
  7. sitelerde verilen V10C_00.kdz orijinal olabilir ama turkiye için değil onlar. türkiye için olan da radyo yok çünkü TRT bandrolleri izni alınmamıştır. onun yerine git p503 ün radyosunu yükle oda iş görür ekrana sığma sorunu falan var ama olsun sonuçta izlemiceksin dinliceksin kanal değişsin yeter.
  8. birde sitede uzman arkadaşlar varsa V10C_00.kdz nin içinden LG p350 için tasarlanan radyo apk sını ayıklayabilirlerse çok güzel olur bende uğraşıyorum şuan inşallah onuda hallederiz ki radyoyu birçok arkadaş istiyor.

aoc123

Üye

Link kırılmış yenilermisiniz?