LG P350 Acil yardım lütfen...:(:(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemli63

gizemli63

Üye
    Konu Sahibi
LG P350 Acil yardım lütfen...:(:(:(
Arkadaşlar ben bir ay önce yurt dışından lg p350 aldım...pasport kaydını yaptım ama hala sim kaydı yapılamadı diyor...nettemn imei sorguluyorum kayıtlı diyor... bende türkiye romu atayım diyorum ... öle yapınca düzelir dediler...
Bana rom atımını ayrıntılı anlatabilecek bir kardeşim veya abim var mı ya...lütfen...

enaa_881

enaa_881

Üye
rom atımını biraz arştırınca forumda yada nette bulursun ama bence sen tanıdık bi telefoncu falan varsa yada güvenebileceğin bi yer oraya git attır çünkü bazen sorunlar çıkabiliyo rom atarken

gizemli63

gizemli63

Üye
    Konu Sahibi
ya götürdük adamın elinde kaldı kendiside yapamıyor...

enaa_881

enaa_881

Üye
teknik servis gibi bi yere götürün orada hallederler

gizemli63

gizemli63

Üye
    Konu Sahibi
ok mu yardımcı olabilecek ya...:(

-efşan

-efşan

Üye
xda-developers adlı siteden bir arama yap. Vardır elbet.

Avunyali

Üye
LG'ye Göre ROM fazla Yok bulunamıyor Bendede P970 var Android 4.0.3 Bulmaya Çalışıyorum .

gizemli63

gizemli63

Üye
    Konu Sahibi
yaw aramadığı forum kalmadı görmediğim yerde...biri yardım etsin artık:(

-efşan

-efşan

Üye
Arkadaslar en kısa zamanda Pc'ye geçip yardım edeceğim size. Lakin pc serviste. Bugün yarın gelir.

place3461

place3461

Üye
bende yeni geçtim androide ve geçince sandım ki her şey basitçe çözüm bulur..ben bir symbian kullanıcısıyken her şeyi yapıyordum yapamadigimi da foruma yazıp çabucak öğreniyordum oysaki android bölümünde tecrübeli kişi yok ve burda android kullanıcısı var ama bu işlerden anlayan yok o yüzden sana yardımcı olamamalari normal..bu sorun sadece burda değil tüm android forum sitelerinde var bilgili kişilerde hiç yardımsever değil umarım sana yardımcı olan birini bulursun..

Avunyali

Üye
Buranın Servisi Yapar Onu ... Ara [LG 444 6 543] Destek iste sana yardımcı olacaklardır .

gizemli63

gizemli63

Üye
    Konu Sahibi
ya bende anlamadim bilen mi yok tenezzül edip yardım mi etmiyorlar...;(

SHaX

Üye
Arkadaşım konunu şans eseri gördüm. Aradığın p350 için birsürü rom burda var gibi. bi incele istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt