LG P350 2.3.5 rom yükleme yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

denizgedik

denizgedik

Üye
    Konu Sahibi
LG P350 2.3.5 rom yükleme yardım!
Arkadaşlar linkinde lg p350 cyogen mod rom yükleme falan bişeyler anlatıyo nasıl yüklerim

ÇOK ACİL YARDIM

şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 11:52:37 ---------- Yazıldı @ 10:57:17 ----------

Lütfen Çok acil!

----------Eklendi @ 12:30:23 ---------- Yazıldı @ 11:52:37 ----------

En azından şunu söyleyin boot.img dosyasını nasıl açabilirim ???

----------Eklendi @ 12:51:44 ---------- Yazıldı @ 12:30:23 ----------

Arkadaslar lutfen bu konu hakkinda azcik bilgi verin.
klasorun icinde bi tane boot.img dosyasi bi tane meta inf klasoru bi tanede system klasoru var. Benim amacim telefonumu 2.3 e guncellemek. Yardiminizi bekliyorum.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Daha çıkmadiki ?

cakal263

Üye
arkadaşım bnde p350 var ben o romu yüklemeyi denedim fakat başarılı olamadım. yükleyebilmen için telefonun recovery kısmına girebilmen lazım ordanda hafıza kartından data dosyalarını siliosun bi kaç işlem daha yaptıkdan sonra room dosyasını zipli bi şekilde recovery modundayken usb ile hafıza kartına atıyosun ve ordan yüklüosun ama bnde olmadı. sanırım bi kaç işlem daha lazım.

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar linkinde lg p350 cyogen mod rom yükleme falan bişeyler anlatıyo nasıl yüklerim

ÇOK ACİL YARDIM

şimdiden teşekkürler

Lütfen Çok acil!

klasorun icinde bi tane boot.img dosyasi bi tane meta inf klasoru bi tanede system klasoru var. Benim amacim telefonumu 2.3 e guncellemek. Yardiminizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşım, Öncelikle boot.img meta inf dosyalarını falan zip li olarak telefonuna atıyorsun... daha sonrasında root işleminde telefonuna o zipli dosyayı gösteriyorsun...

m7 kurucaksanda link burada ;) ekstra bir durum olursa bana buradan sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: denizgedik
denizgedik

denizgedik

Üye
    Konu Sahibi

Merhaba arkadaşım, Öncelikle boot.img meta inf dosyalarını falan zip li olarak telefonuna atıyorsun... daha sonrasında root işleminde telefonuna o zipli dosyayı gösteriyorsun...

m7 kurucaksanda link burada ;) ekstra bir durum olursa bana buradan sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşım benim tel zaten root lu. unroot yapıp tekrar mı root yapıcam. yaparsamda direk olarak tele yüklenicek mi bu rom?

• Beğen
Tepkiler: technoshark

SHaX

Üye
Sadece root işlemi yaparsanız yüklenmez. Sistem kendi recovery atar. siz sd karttan okutmanız gerekiyor bunun için ayarları farklıdır.

enesonuk

Üye

ÇOK ACİL YARDIM

şimdiden teşekkürler

Lütfen Çok acil!

Ben anlatımını yaptım. 2.3.7ye update etmek için. (5. post'a bakın) Link:

Üst Alt