Ocean258
Üye
biraz daha ucuzlamasını bekliyoruminşallah ucuzlar
Çok güzel bir telefon, bimekste falan satışa çıksa hiç durmam valla gider optimus blacki satar ekler alırım(İnternetten alışverişe güvenen biri değilim)
ben optımus black'ı satıp alacagım telefonu bılıyorum hocambuda cok guzel ama ben 3D nın gelmesını beklıyorum baktın mı bılmıyorum ama adamlar tasarımda ve erken kalıtesinde nirvanaya ulasmıs valla.. super telefon olmus
Biraz daha bekle beraber alırız, bi ay kadar sonra ucuzlar ama sen sabırsızım diyorsan optimus black al gitsin.
Arkadaşlar bu gün hayırlısıyla 2.el az kullanılmış optimus 2x alıyorum.Bi arkadaşla 800'e anlaştık bi yamuk olmassa bende optimus 2x sahibi olucam.Lütfen bütün lg optimus 2x kullanıcıları buraya telefonla ilgili rom,root,uygulama gibi şeyleri paylaşsın.Bu sayade birbirimize yardımcı olabiliriz ve alıcak olan arkadaşlara bi fikirde bulunabiliriz...
Sen telefonu hele bi alda rom root vesaire modları ben sana bulurumHadi hayırlı olsun
Farkında mısın bilmiyorum ama o telefonların boyutları gerçekten çok büyük optimus 2x bile büyük ama idare ediyo.Senin söylediklerin optimus 2x ten daha büyük telefonlar...Lg Optimus Black gerçekten çok kaliteli bir cihaz. Ekranı ön planda tutuyorlar. Ve zaten ben telefonumu değiştirmeye kalksam yeni çıkar 3D'lerden alırdım. Optimus 3D veya Evo 3D, gerçi şarj sorununu HTC halledemedi diyorlar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?