lg optimus me yardııııımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
ben herhangi bir uygulama kullanmıyorum yildiz.tv den izliyorum sende ordan izle ;)

sedat_69

sedat_69

Üye
arkadaşlr ben markete ve google hartaya gremiyorm yardm edin

----------Eklendi @ 17:01:05 ---------- Yazıldı @ 17:00:49 ----------

yıldız.tv nasıl oluyor

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım google markete girebilmek için gmail adresi alman gerekiyor, sonrasında bağlanabilirsin ;)

yildiz.tv internet sitesi (: oradan izliyorum.. programa gerek yok yani ekstra uygulama yok

• Beğen
Tepkiler: sedat_69
sedat_69

sedat_69

Üye
site kaç kontr yer:)

technoshark

technoshark

Üye
wifiden bağlanmıyormusun üstadım (:

sedat_69

sedat_69

Üye
yok ya wiifm :)

----------Eklendi @ 17:21:55 ---------- Yazıldı @ 17:13:17 ----------

ya bu gmail alamıyorum dogrulama kodu gelmiyor

Ocean258

Ocean258

Üye
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
yok ya wiifm :)

ya bu gmail alamıyorum dogrulama kodu gelmiyor

wifi yok derken , optimus me den bahsediyoruz dimi ? yoksa senin evden mi (:

Gmail Doğrulama kodu gelmiyor derken üstadım.... asağıda girilmesi gereken kodlar mı ? netinle alakalı olabilir netler çok yavaş ya ...

sedat_69

sedat_69

Üye
oyun nasıl yüklerim:?p350

sedat_69

sedat_69

Üye
hesabm var ama saglm veri baglantsi kurlmdi diyor ne yapcam blmyrum wifi ile dendm yin olmdi:(

technoshark

technoshark

Üye
ardeşim bu site üzerinden sayfanı aç bakalım, telefonundada wifi açık olsun. buradan seçtiğin uygulama yada oyun telefonuna gelicek mi kontrol edermisin ?

sedat_69

sedat_69

Üye
Tamam kardeş geçen gün giriş yaptım ve uygulama indirdim:) sağol yardimlarin için flash özelliği nasıl yuklenir?

Evrenlim06

Üye
Selamün Aleyküm;
LG-P350 De Müzik, Resim ve Video yu, Bluetooth ile Başka Telefona Nasıl Göndeririz Bilen kullanan varmı?
Özellikle Müzikleri Bluetooth ile Göndermeyi bilen arkadaş varmı yada hangi uygulama ile Bluetooth ile MP3 gönderebiliriz?

sedat_69

sedat_69

Üye
Thinkfree programı var onla gönderebilir sin

Ocean258

Ocean258

Üye
Cihaz ile hiç bir şekilde bir operatör vasıtası ile internete girmek istemiyorsanız.

Ayarlar -> Kablosuz ağ ayarları -> Mobil Şebekeler -> Veri servisleri etkin (Bunu pasif duruma getireceksiniz yanii yanındaki Click'i kaldıracaksınız)

Kontrol amaçlı Wi-fi'nizi kapatınız tarayıcıyı açarak herhangi bir web sine girmeye çalışınız.

Not: Aynı işlem yolu ile tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Arkadas en ııyı sekılde anlatmıs.. buda sorununuzu çözmuyorsa hattı değiştirin :)

sedat_69

sedat_69

Üye
flash özelliği nasıl yüklenir??

technoshark

technoshark

Üye
telefonun zaten flash desteklemiyor mu, destekliyor... sen sadece güncelleme yapabilirisn :) google markete gir, sonrasında uygulamalar arasından flash eklentisini indir ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
selamün aleyküm;
lg-p350 de müzik, resim ve video yu, bluetooth ile başka telefona nasıl göndeririz bilen kullanan varmı?
özellikle müzikleri bluetooth ile göndermeyi bilen arkadaş varmı yada hangi uygulama ile bluetooth ile mp3 gönderebiliriz?

thınk free die bı program war onla halledebılırsın hocam

sedat_69

sedat_69

Üye
telefonun zaten flash desteklemiyor mu, destekliyor... sen sadece güncelleme yapabilirisn :) google markete gir, sonrasında uygulamalar arasından flash eklentisini indir ;)
bi bakayım olack mi p350 telefonum