lg optimus me yardııııımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me yardııııımmmm
beyler ben gecen gun lg optımus me aldım ama bı sorun var. ben telefondan kontorle ınternete gırılmesını kapatım sadce wı-fi ile ınternete gırmeyı etkınlestırdın bunun sebebıde su mesela kontorle facebooka gırıyorum ama telefon ben facedeyken market ve google aramayıda acıyo facebook paketım varken dıger ıkısı acık oldugu ıcın kontorum gıdıyo bu sorunun bı couzumu varmı wi-fi ılede baglandım bı ıkıkez otomatık gırıyo google ve markete nedenı ne olabılır beyler kapatma sansım varmı :(

asiyildirim

Üye
Bende optomusblack aldim ayarlar da var ama. yinede giriyor bazi programlar bende turkcelden face paketi almistim simdi wodofona gectim aylik 8tl sinirsiz unternet hic bisey kapamana gerek yok :) heryere baglan

TheCower

TheCower

Üye
Vodafone kral ya. Ama çok yavaş kalıyo olsun alışırsınız. Sorununa bir çözüm bulunacaktır.

asiyildirim

Üye
Ayarlar hesaplar ve senkronizasyon arka planda veri gonderimi var ordan kapatabilirsin

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi

mustafaltinok

Üye
sadece wi-fi açıksa kontör harcamaz; 2g ve 3g bağlantılarını tamamen kapattığından eminmisin?

asiyildirim

Üye
Okadar oluyo zaten kapatirken uyariyor bazi servisler baglanmaya devam edecek diye ben onu biliyorum ben sorunu wodofona gecerek cozdum

erencanmenekse

Üye
merhaba bu mesajın konuyla alakasız oldugunu biliyorum konu açtım ama bide size soruyum maymuncuk adlı kardeş bndede lg optimus me p350 var android markete girmek için ayarların nasıl olması lazım wifi kullanmayı ben pek bilmiyorum markette google hesabı oluştururken ağ bağlantısı yok diyor buna bi çözüm bulur musunuz ben hiçbir ücret ödemeden android markete girmek istiyorum ama wifiye internete falan hiç bir ücret ödemeden...

• Beğen
Tepkiler: sedat_69
ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
Cihaz ile hiç bir şekilde bir operatör vasıtası ile internete girmek istemiyorsanız.

Ayarlar -> Kablosuz ağ ayarları -> Mobil Şebekeler -> Veri servisleri etkin (Bunu pasif duruma getireceksiniz yanii yanındaki Click'i kaldıracaksınız)

Kontrol amaçlı Wi-fi'nizi kapatınız tarayıcıyı açarak herhangi bir web sine girmeye çalışınız.

Not: Aynı işlem yolu ile tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ocean258 ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Vay vay Vay optimus me cilere bak (: arkadaşlar ben geç kaldım @ZBoNuR arkadaşım yardımcı olmuş sizlere ;)

task manager killer adlı programlarla uygulama yada arka planda açık kalmış oyun vs. dosyalarını rahatlıkla hızlı bir şekilde kapatabilirisiniz. ;)

Bu arada optimus Me alan arkadaşlara hayırlı olsun diliyelim (:

• Beğen
Tepkiler: sedat_69
maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler task manager killer biraz daha anlatırsan sevınırım

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam linkteki adres sana yardımcı olacaktır ;)

• Beğen
Tepkiler: sedat_69 ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Teşekkürler Ocean258

Dostum arkadaş uygulamanın nasıl kullanılacağı hakkında yeteri kadar bilgiyi aktarmış (:

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
arkadaşlar buı marketten indirdigimiz uygulamalarda reklam çıkıyor onları engellemenin bir yolu yokmu

technoshark

technoshark

Üye
wifi kapalı iken reklamlar çıkmıyor. dostum.

technoshark

technoshark

Üye
o zamanda oyun oynayamassın zaten hem tv acık hem oyun mu oynuyacaksın (:

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
o zamanda oyun oynayamassın zaten hem tv acık hem oyun mu oynuyacaksın (:

dedigimi anlamadın herhalde hocam marketten bir tv izle uygulaması indirdim onla tv izliyorum ama reklam çıkıyor nredeyse ekranın 3/1 in kaplıyor bunun çözümünü arıyorum tv izlerken dogal olarak wifi gerekli

sedat_69

sedat_69

Üye
tv nsıl izleniyor??