Lg Optimus Me tavsiye edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Me tavsiye edermisiniz?
evet arkadaşlar aslında 550 tlye kadar bütçe ayırmıştım telefona ama şartlar değişti 400e kadar düşürmek zorunda kaldım.Optimus me iyimidir sizde?Ya da başka varsa soyleyebilrisiniz.Wi-fi kesinlikle olmalı birde çok mesajlasırım ona uygun bi telefon bulabilirmisiniz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyi iyi :oke:

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
okudum dostum yorumları zahmet etme.yorumlara bakılırsa fiyatına göre çok iyi gibi görünüyo.sen aldınmı acaba?

fireman87

fireman87

Üye
Fiyatına göre iyi bi telefon.

Ocean258

Ocean258

Üye
benım bı oncekı telefonum optimus me'di kardes. ekran kalitesi,şarj suresı cok ıyı.. wifi si ve hızıda gayet ıyıdıı hıc sorun yada donma yasamadım ben tasarımıda guzel bence fiyatına göre en iyi smartphone'lardan tavsiye ederim..

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Fiyatı ne kadar acaba şuan?

fireman87

fireman87

Üye
Optimus me2nin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 370 tl civarında.

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Me Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip ve 300 küsüre bulabileceğin en iyi ekran kalitesine sahip bir smartphone.. bende tavsiye ederim.

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Ooo çok uygun gerçekten.Zaten 2 yıllık bir telefon arıyorum 2 yıl idare etse yeterlidir.

buket2

buket2

Üye
evet arkadaşlar aslında 550 tlye kadar bütçe ayırmıştım telefona ama şartlar değişti 400e kadar düşürmek zorunda kaldım.Optimus me iyimidir sizde?Ya da başka varsa soyleyebilrisiniz.Wi-fi kesinlikle olmalı birde çok mesajlasırım ona uygun bi telefon bulabilirmisiniz?

eh kullandığım telefona bakarsan tavsiye edeceğimi görebilirsin :) bence düşük bütçe ile alacağın en iyi smartphone emin olabilirsin... güzel parlak bir ekrana sahip, hızlı bir telefon donma sorunu yaşamazsın, şarjı gayet iyi dayanıyor, tasarımı güzel, fiyatı iyi bir de google marketten ücretsiz uygulama indirebilmen cabası...tavsiye ederim kesinlikle

Ocean258

Ocean258

Üye

bence tam aradıgın telefon kardes bakıyorumda senın ıcın onemlı olan seylere.. gıdıp bı denemenı tavsıye ederım..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
350 liraya bulabilecegin en iyi smartphonelerden birisi ve android 2.2 yüklü :oke:

61semih

61semih

Üye
f/p :good:

blackaid

blackaid

Üye
şarjı iyi kaliteli pil kullanmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt