LG optimus me / SAMSUNG galaxy mini ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
LG optimus me / SAMSUNG galaxy mini ??
Arkadaşlar sizce hangi telefonu almalıyım ? hangisinin kamerası daha iyi ? hangisinde daha iyi oyun oynayabilirim ?

fireman87

fireman87

Üye
Aradaki fiyat farkını göze alıcak olursak optimus me derim, ikiside aynı özelliklerde neredeyse..

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de optimus me kameraları aynı ekran boyutu olarak cok bi farkı yok ama oyun istiyorsan bazı oyunlarda bu telefonlar zorlanabilir

Ocean258

Ocean258

Üye
nerdeyse aynı ozellıkteler katılıyorum arkadasa bende lg optımus me dıyorum 3 ay kullandım telefonu en ufak bı sıkıntı yasamadım. Ekran kalıtesı ve parlaklıgı super telefonun. tasarımı olsun şarj suresı olsun gayet guzeldi. Android 2.2 yuklu ıkısındede oyun ve uygulamada sıkıntı cekmıyorsun google market saolsun.. fiyatına gore en ıyı smartphone tercıhlerınden bırı bende optımus me tavsıye ederım ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu telefonlarda fazla oyun oynayamazsın. Ama ben optimus me derim:oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Nokia 5800 400tlye inerse onu alırım belki .

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

bu hataya düşme

Kardeş zaten lg optimus me için fazla oyun yok diyorlar. ama 5800ın özellikleri daha çok . ve nokia s60v5 forumunda nokia 5800 için binlerce paylaşım var. ama android forumunda lg optimus me için binlerce paylaşım yok bakıyorumda hep galaxy s2 telefonlara oyun var. onlarda lg optimus me de oynanmıyor. bu yüzden 5800ı düşündüm. zaten 5800 ucuzlamaz gibi . yani lg optimus me alırım büyük ihtimal . :hmmm

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
:nono: telefon kendinden çok çabuk soğutuyor. Hemen yavaşlıyor falan.

Anlamadım gitti sen şimdi yavaş diyorsun ya 5800 kullananlara soruncada öle bişi yok telefon gayet hızlı diyorlar. O yüzden kafam karıştı. ve hep 5800 istemişimdir ama bi türlü alamamışımdır. hep java , bada kullandım. :d: ikisinden de sıkıldım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Anlamadım gitti sen şimdi yavaş diyorsun ya 5800 kullananlara soruncada öle bişi yok telefon gayet hızlı diyorlar. O yüzden kafam karıştı. ve hep 5800 istemişimdir ama bi türlü alamamışımdır. hep java , bada kullandım. :d: ikisinden de sıkıldım.
ben alıyorum arkadaşımın telefonunu. ( o sadece mesaj falan için kullanır) interneti açıyorum ihtiyacım oluyor nimbuzz falan açıyorum internet yavaşlıyor. Bi anda kapanıyor reset falan. ama bazıları böyle değil.

61semih

61semih

Üye
5800 a kac tane oyun yuklıyeceksın ha buldun yukledn eyvallah telefon zaten yavas bırde okadar oyunu yuklednmı vay halıne.kapasitif bile değil daha ne olsn

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
5800 a kac tane oyun yuklıyeceksın ha buldun yukledn eyvallah telefon zaten yavas bırde okadar oyunu yuklednmı vay halıne.kapasitif bile değil daha ne olsn
o telefon sadece müzik çalma telefonu benim gözümde.:D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
telefonu çok küçülttünüz yaw :D Soğuttunuz valla telefon ile aramı :d: ama 3.parti telefonlarında hiç sorun yokmuş. ne biliyim yha telefonun kamerası , sesi felan beni etkiliyor. bide şeklide çok hoşuma gidiyor . kararsız kaldım. :hmmm alcağım telefondan canım sıkılmadan 2 sene kullanmak istiyorum. symbian s60v5 ve üstü hiç kullanmadım. benim için farklılık olur diye düşündüm. tabi bu farklılık pişmanlık olmaz ise.. :hmmm

umutku84

umutku84

Üye
telefonu çok küçülttünüz yaw :D Soğuttunuz valla telefon ile aramı :d: ama 3.parti telefonlarında hiç sorun yokmuş. ne biliyim yha telefonun kamerası , sesi felan beni etkiliyor. bide şeklide çok hoşuma gidiyor . kararsız kaldım. :hmmm alcağım telefondan canım sıkılmadan 2 sene kullanmak istiyorum. symbian s60v5 ve üstü hiç kullanmadım. benim için farklılık olur diye düşündüm. tabi bu farklılık pişmanlık olmaz ise.. :hmmm

zaten telefonda kamera ve sesten başka hiçbişey yok :D oyun falan oynayamazsın doğru dürüst

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eline alıp incelediysen sorun yok. :oke: al için rahat şekilde :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
aslın da hiç beklemeden telefon almak istiyorum da nokia 5800ın belki 1-2 ay sonra fiyatları ucuzlar :hmmm o yüzden beklicem . çünkü bi ara 400 tl olan site şimdilerde 550tl , c6-01 ile aynı fiyat çok sinir bozucu :off:

----------Eklendi @ 10:23:12 ---------- Yazıldı @ 10:03:36 ----------

Samsung galaxy gio nun galaxy mini den farkı nedir ? belki biraz daha biriktirip 500 tl lik bir telefon alabilirim :hmmm
yorumlarr ~ ??

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aslın da hiç beklemeden telefon almak istiyorum da nokia 5800ın belki 1-2 ay sonra fiyatları ucuzlar :hmmm o yüzden beklicem . çünkü bi ara 400 tl olan site şimdilerde 550tl , c6-01 ile aynı fiyat çok sinir bozucu :off:----------Eklendi @ 10:23:12 ---------- Yazıldı @ 10:03:36 ----------Samsung galaxy gio nun galaxy mini den farkı nedir ? belki biraz daha biriktirip 500 tl lik bir telefon alabilirim :hmmm yorumlarr ~ ??
gio 800 MHz işlemciye sahipken mini 600 MHz. Ekran çözünürlükleri de farklı.Kamera hakkında bilgim yok.

fireman87

fireman87

Üye
Kardeş zaten lg optimus me için fazla oyun yok diyorlar. ama 5800ın özellikleri daha çok . ve nokia s60v5 forumunda nokia 5800 için binlerce paylaşım var. ama android forumunda lg optimus me için binlerce paylaşım yok bakıyorumda hep galaxy s2 telefonlara oyun var. onlarda lg optimus me de oynanmıyor. bu yüzden 5800ı düşündüm. zaten 5800 ucuzlamaz gibi . yani lg optimus me alırım büyük ihtimal . :hmmm

370 lira verdiğin telefonla HD oyunmu oynamayı bekliyosun arkadasım sen ? Kulaktan dolma laflarla gelmişsin bi araştır bak bakalım androiddemi çok oyun var symbian'damı diye.. Optimus me'de tüm oyunları oynayamazsın evet ama yine hd olmayan bütün oyunları oynayabiliyosun yani o kadarda düşürme cihazı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...