oyun oynaya bilirsin de HD oyunlar hariçbu telefonlarda fazla oyun oynayamazsın. Ama ben optimus me derim![]()
( android alış veriş mazasında bana göre bir oyun yok )bu hataya düşmeNokia 5800 400tlye inerse onu alırım belki .
bu hataya düşme

Nokia 5800 400tlye inerse onu alırım belki .
telefon kendinden çok çabuk soğutuyor. Hemen yavaşlıyor falan.telefon kendinden çok çabuk soğutuyor. Hemen yavaşlıyor falan.
ikisinden de sıkıldım.ben alıyorum arkadaşımın telefonunu. ( o sadece mesaj falan için kullanır) interneti açıyorum ihtiyacım oluyor nimbuzz falan açıyorum internet yavaşlıyor. Bi anda kapanıyor reset falan. ama bazıları böyle değil.Anlamadım gitti sen şimdi yavaş diyorsun ya 5800 kullananlara soruncada öle bişi yok telefon gayet hızlı diyorlar. O yüzden kafam karıştı. ve hep 5800 istemişimdir ama bi türlü alamamışımdır. hep java , bada kullandım.ikisinden de sıkıldım.
o telefon sadece müzik çalma telefonu benim gözümde.5800 a kac tane oyun yuklıyeceksın ha buldun yukledn eyvallah telefon zaten yavas bırde okadar oyunu yuklednmı vay halıne.kapasitif bile değil daha ne olsn

Soğuttunuz valla telefon ile aramı
ama 3.parti telefonlarında hiç sorun yokmuş. ne biliyim yha telefonun kamerası , sesi felan beni etkiliyor. bide şeklide çok hoşuma gidiyor . kararsız kaldım.
alcağım telefondan canım sıkılmadan 2 sene kullanmak istiyorum. symbian s60v5 ve üstü hiç kullanmadım. benim için farklılık olur diye düşündüm. tabi bu farklılık pişmanlık olmaz ise.. 
telefonu çok küçülttünüz yawSoğuttunuz valla telefon ile aramı
ama 3.parti telefonlarında hiç sorun yokmuş. ne biliyim yha telefonun kamerası , sesi felan beni etkiliyor. bide şeklide çok hoşuma gidiyor . kararsız kaldım.
alcağım telefondan canım sıkılmadan 2 sene kullanmak istiyorum. symbian s60v5 ve üstü hiç kullanmadım. benim için farklılık olur diye düşündüm. tabi bu farklılık pişmanlık olmaz ise..
![]()
oyun falan oynayamazsın doğru dürüsteline alıp incelediysen sorun yok.telefonu çok küçülttünüz yawSoğuttunuz valla telefon ile aramı
![]()
al için rahat şekilde 
o yüzden beklicem . çünkü bi ara 400 tl olan site şimdilerde 550tl , c6-01 ile aynı fiyat çok sinir bozucu 
gio 800 MHz işlemciye sahipken mini 600 MHz. Ekran çözünürlükleri de farklı.Kamera hakkında bilgim yok.aslın da hiç beklemeden telefon almak istiyorum da nokia 5800ın belki 1-2 ay sonra fiyatları ucuzlaro yüzden beklicem . çünkü bi ara 400 tl olan site şimdilerde 550tl , c6-01 ile aynı fiyat çok sinir bozucu
----------Eklendi @ 10:23:12 ---------- Yazıldı @ 10:03:36 ----------Samsung galaxy gio nun galaxy mini den farkı nedir ? belki biraz daha biriktirip 500 tl lik bir telefon alabilirim
yorumlarr ~ ??
Kardeş zaten lg optimus me için fazla oyun yok diyorlar. ama 5800ın özellikleri daha çok . ve nokia s60v5 forumunda nokia 5800 için binlerce paylaşım var. ama android forumunda lg optimus me için binlerce paylaşım yok bakıyorumda hep galaxy s2 telefonlara oyun var. onlarda lg optimus me de oynanmıyor. bu yüzden 5800ı düşündüm. zaten 5800 ucuzlamaz gibi . yani lg optimus me alırım büyük ihtimal .![]()