Dün LG'ye mail attım,gelen cevabı aynen aktarıyorum:
"SAR değeri 1,30 W/kg'dır (10 g); vucutta taşındığında ise 1,46 W/kg'dır (10 g)." demişler.Telefondan kesinlikle vazgeçmiş bulunmaktayım.
bende gazetede okumuştum optimus me sar değeri en düşük telefonların başında geliyor diye... bu işte bir yanlışlık var gibi hatta 50 telefon listesinde başı çekiyordu lg...

Bi markayı kötülemek çok kolay arkadaşlar bir lafınız yeter. Ama bence en iyi 3 markadan biri LG dir unutmayın. Ben LG Optimus Black kullanıyorum ve arkadaşım Optimus Me kullanıyor. Çok memnun . Ekran kalitesi ve tasarımı mükemmel ne Samsung ne Iphone hiçibiri yerini tutamaz. en iyi smartphone ları LG çıkarıyor. Samsung diyorsunuz Iphone Diyorsunuz. Onların Sar değerini öğrenebildiniz mi peki. Dikkat edin biraz ayrıntılar heryerde vardır![]()
sohbeti muhabbeti çok severim, dikkat etmek lazım kendimize ne olursa olsun... sar değeri tabiki tehlikeli birşey. ama bu zamana kadar kimse bunu kaale almıyorken.. şimdide herşeyde ön ayak olması ilginç bir o kadarda güzel ama...
arkadaşlar ben dün 299 tl ye aldım muhteşem telefonözellikleri zaten muhteşem tavsiye ederim
Bende Alıcam Benım Tek sorunum telefon.yavaşlamasın.donmasın yeter kullanan fln test eden varsa soyleyebılırmı ??