Lg optimus me p350 kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

000--

Üye
Dün LG'ye mail attım,gelen cevabı aynen aktarıyorum:
"SAR değeri 1,30 W/kg'dır (10 g); vucutta taşındığında ise 1,46 W/kg'dır (10 g)." demişler.Telefondan kesinlikle vazgeçmiş bulunmaktayım.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
. Profosyonel incelemeyi buradan okuyabilirsiniz.

buket2

buket2

Üye
Dün LG'ye mail attım,gelen cevabı aynen aktarıyorum:
"SAR değeri 1,30 W/kg'dır (10 g); vucutta taşındığında ise 1,46 W/kg'dır (10 g)." demişler.Telefondan kesinlikle vazgeçmiş bulunmaktayım.

bende gazetede okumuştum optimus me sar değeri en düşük telefonların başında geliyor diye... bu işte bir yanlışlık var gibi hatta 50 telefon listesinde başı çekiyordu lg...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

000--

Üye
bende gazetede okumuştum optimus me sar değeri en düşük telefonların başında geliyor diye... bu işte bir yanlışlık var gibi hatta 50 telefon listesinde başı çekiyordu lg...

Bahsettiğiniz cihaz Optimus One(P503) olabilir.P503'ün sar değeri 0.45 ve bu da gerçekten düşük bir değer.Optimus Me'nin sar değerini LG'den temin ettim herhangi bir yanlışlık söz konusu değil.:oke:

momolin

momolin

Üye
Ben kulanıyorum herşeyi süper yalnız erkana doknunca oytunlar yavaşlıyor bende sebebini bilmiom ama güzel rengte o kadar iyi değil 256 bin rengi var bunu alacağına samsung galaxy 5 i5003 al ekran çüzünürlüğü daha iyi:p:

Masha

Masha

Üye
Bi markayı kötülemek çok kolay arkadaşlar bir lafınız yeter. Ama bence en iyi 3 markadan biri LG dir unutmayın. Ben LG Optimus Black kullanıyorum ve arkadaşım Optimus Me kullanıyor. Çok memnun . Ekran kalitesi ve tasarımı mükemmel ne Samsung ne Iphone hiçibiri yerini tutamaz. en iyi smartphone ları LG çıkarıyor. Samsung diyorsunuz Iphone Diyorsunuz. Onların Sar değerini öğrenebildiniz mi peki. Dikkat edin biraz ayrıntılar heryerde vardır ;)

sercanaktas

Üye
baş bölgesi : 1.06 W/kg Vücut : 0.71 W/kg. bu siteden alıntıdır. açıkçası bu değerler blackberry için de aynı. özellikleri ve özellikle de youtube'daki kullanım videoları (mombai ve çinlilerden uzak durun ingilizceleri berbat) gayet güzel. gidip alayım bugün 1 tane. lanet olsun 5800xpress'e satarsam 250'ye süper olacak :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark

nonamex

Üye
Bi markayı kötülemek çok kolay arkadaşlar bir lafınız yeter. Ama bence en iyi 3 markadan biri LG dir unutmayın. Ben LG Optimus Black kullanıyorum ve arkadaşım Optimus Me kullanıyor. Çok memnun . Ekran kalitesi ve tasarımı mükemmel ne Samsung ne Iphone hiçibiri yerini tutamaz. en iyi smartphone ları LG çıkarıyor. Samsung diyorsunuz Iphone Diyorsunuz. Onların Sar değerini öğrenebildiniz mi peki. Dikkat edin biraz ayrıntılar heryerde vardır ;)

Ben N8 ve Optimus Black kullanıyorum 2 telefonunda Sar değeri 1'den yüksek. Daha kanser olmadım.

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH korusun @Nonamex

Kulaklıkla kullanmaya özen göstermek lazım, ben çok uzun görüşme yapan birisi olaraktan bazı zamanlar başım ağrıyor... en uzun konuşma sürem 9:57:32 küsürlü :) sohbeti muhabbeti çok severim, dikkat etmek lazım kendimize ne olursa olsun... sar değeri tabiki tehlikeli birşey. ama bu zamana kadar kimse bunu kaale almıyorken.. şimdide herşeyde ön ayak olması ilginç bir o kadarda güzel ama...

şimdi pek konuşmuyor sadecee oyun oynuyorum :D

twin15

twin15

Üye
Bende Alıcam Benım Tek sorunum telefon.yavaşlamasın.donmasın yeter kullanan fln test eden varsa soyleyebılırmı ??

snakeeyes33

Üye
arkadaşlar ben dün 299 tl ye aldım muhteşem telefon :oke:özellikleri zaten muhteşem tavsiye ederim

Ocean258

Ocean258

Üye
Bende Alıcam Benım Tek sorunum telefon.yavaşlamasın.donmasın yeter kullanan fln test eden varsa soyleyebılırmı ??

bak kardesım 3 ay kullandım Kamerası cok ıyı degıl klasık 3.15 Mp işte.. Tasarımı ekran kalıtesi wifi hızı android 2.2 Froyo olması şarj süresi.. bunlarda cok memnun kalacagın ozellıklerı..

sedat_69

sedat_69

Üye
bende beğendim genel olark güzel telefon:)

Ocean258

Ocean258

Üye
Yenı alan arkadasların hepsıne hayırlı olsun Alabıleceklerı en ıyı fıyata Android 2.2 froyolu bı telefon almıs oldular