Tavsiye Lg Optimus L9'u Satıp Gmd Almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

lg optimus l9 mu gmd mi ?

• Kullanılan toplam oy
    8
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus L9'u Satıp Gmd Almalımıyım ?
merhabalar lg optimus l9 kullanıcısıyım ama artık telefonumdan sıkıldım donanım seviyesinde general mobile discovery benim telefonumdan yüksek ve fiyatıda iyi işte bu da beni gmd almaya yönlendiriyor sizce böyle birşey yapsam hata yapmış olurmuyum? cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

mehmettech

mehmettech

Üye
2Sini şimdi bi karşılaştırdımda gmd hem donanım yazılım açısından biraz önde tam bir fps cihazı olması e zaten süper almalısın demiyorum alacaksin düşünme bile....:)

MaxipmaN

Üye
oyunla fazla aran yoksa alma bence

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
hacı pişman olup olmaman konusunu bilemeyeceğim. çünkü şans işi... bu cihazı alanların yarısı çok memnun, yarısı ise sorunlardan şikayetçi. sikayetvar.com'da gmd ile ilgili bir sürü şikayet var fakat burda ve donanımhaberde kullananların çoğu memnun. yani illa değiştircem diyorsan sen bilirsin. gayet iyi cihaz. ama sorun yaşaman da muhtemel..

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
2Sini şimdi bi karşılaştırdımda gmd hem donanım yazılım açısından biraz önde tam bir fps cihazı olması e zaten süper almalısın demiyorum alacaksin düşünme bile....:)
donanımın fiyatına göre yüksek olması zaten beni cezbediyor,tavsiyen için sağol...
oyunla fazla aran yoksa alma bence
telefonda çok fazla oyun oynayan biriyim,tavsiyen için sağol
hacı pişman olup olmaman konusunu bilemeyeceğim. çünkü şans işi... bu cihazı alanların yarısı çok memnun, yarısı ise sorunlardan şikayetçi. sikayetvar.com'da gmd ile ilgili bir sürü şikayet var fakat burda ve donanımhaberde kullananların çoğu memnun. yani illa değiştircem diyorsan sen bilirsin. gayet iyi cihaz. ama sorun yaşaman da muhtemel..
işte benim kafama takılanda bu kullanıcıların bir kısmı çok memnun bir kısmıda çok şikayetçi ama bakalım biraz daha araştırayım ona göre karar vereyim,tavsiyen için sağol...

fk555897

fk555897

Üye
Bence L9 daha iyi.

roguetroper

roguetroper

Üye
gmd al surekli guncellemeler geliyor kirpma vs sorunlar duzeliyo telefonun sorunu kalmıcak yakında guncellemelerle sat gitsin lg yi al discovery

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Oyunla pek işin yoksa boşuna alma. L9 şu anda G.P'de ki her oyunu açıyor zaten. Ayrıca GMD almak birazda riskli. Hiç telefonu olmayıp direk GMD alsaydın tavsiye ederdim ama L9 hiçte kötü bir telefon değil sırf GMD almak için L9 u satmaya kesinlikle değmez..

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
gmd al surekli guncellemeler geliyor kirpma vs sorunlar duzeliyo telefonun sorunu kalmıcak yakında guncellemelerle sat gitsin lg yi al discovery
tavsiyen için teşekkürler...
Oyunla pek işin yoksa boşuna alma. L9 şu anda G.P'de ki her oyunu açıyor zaten. Ayrıca GMD almak birazda riskli. Hiç telefonu olmayıp direk GMD alsaydın tavsiye ederdim ama L9 hiçte kötü bir telefon değil sırf GMD almak için L9 u satmaya kesinlikle değmez..
tavsiyen için teşekkürler...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Önemli değil kardo..

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
l9'u satıp gmd almaktan vazgeçtim görüş bildiren herkese teşekkürler...