telefon piayasası çok hızlı değişiyor insan ne alacağını şaşırıyor bazen ama L serisi on milyon satmış az bir rakam değil vardır bu insanların bir bildiği

LG telefon pazarına güzel bir şekil verdi gerçekten, fiyatlarında normal seviyede olmasının en başlıca nedeni bence lg dir
Eğer lg de fiyatları yüksek tutsaydı diğer firmalarda ona göre fiyatları sunarlardı![]()

yeminle öyle oldu yaŞimdi büyük gelen o ekran bir süre sonra sonra küçük geliyor güle güle kullanın efenim![]()
Amaan bi de dijitalimiz var o bile büyük gelirdi şimdi resim çekiliyorum kendimi göremiyorum
cidden diğerleri biraz küçük geliyor ya 
Haklısınn sonuna kadarrYakında 5" ler bile küçük gelecek insanlara cepte multimedya deneyimi yaşama olayı varsa ekran ne kadar büyük o kadar iyi
Teknoloji ilerlemekteeee 
Haklısınn sonuna kadarr![]()
Teknoloji ilerlemekteeee
![]()
L5 ten memnun musunuz ?tabiki memnunum ilk kamerasından şikayetciydim çekmeyi bilince o da iyi oldu valla açıkcası durumuma en uygunuaynen teknolojinin sonu yokL5 ten memnun musunuz ?
Aslında bana sorarsan her telefon aynı ya
Bi kamera ve işletim sistemi hızı farklı
memnunum samsung corby lindy'den sonra bayağı bir memnunummmmmmm 
iki çeşit L5 var (LG Optimus L5 Dual E615, LG Optimus L5 E610) ikiside 16m renk

benimki duallı değil normal ya![]()

farketmez yaOlsun o da 16m renk sonuçta![]()

l5 in kullanıcı yorumlarına baktım yavaş diyolar pek tavsiye edilmiyor.

L5 lerde çift işlemci yok Qualcomm işlemci markası ve iyi bir işlemci markasıiki çeşit L5 var (LG Optimus L5 Dual E615, LG Optimus L5 E610) ikiside 16m renk