Lg optimus l5 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
Madem 16m ekranı hafif yan çevirince neden gözükmüyor ?

alaStar

alaStar

Üye
telefon piayasası çok hızlı değişiyor insan ne alacağını şaşırıyor bazen ama L serisi on milyon satmış az bir rakam değil vardır bu insanların bir bildiği

Müdür telefon özelliklerine göre çook ucuz tasarımıda iyi sadece türkiyede 5 m satmıstır :ehe

bnerdem

bnerdem

Üye
bende kullanıyorum ve gayet mutluyum. ortalama bir telefonun ekranına göre gayet iyi bir ekranı var. dokunmatiği falan dersen o da gayet iyi.

Ocean258

Ocean258

Üye
Fiyat uygun ama o kadar değil türkiyede 5 milyon çok fazla büyük bir rakam olur bence :D

alaStar

alaStar

Üye
:ehe ben beş dedim sen 3 anla ya

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
technoshark

technoshark

Üye
LG telefon pazarına güzel bir şekil verdi gerçekten, fiyatlarında normal seviyede olmasının en başlıca nedeni bence lg dir :D

Eğer lg de fiyatları yüksek tutsaydı diğer firmalarda ona göre fiyatları sunarlardı :D

Ocean258

Ocean258

Üye
LG telefon pazarına güzel bir şekil verdi gerçekten, fiyatlarında normal seviyede olmasının en başlıca nedeni bence lg dir :D

Eğer lg de fiyatları yüksek tutsaydı diğer firmalarda ona göre fiyatları sunarlardı :D

Haklısınız hele ki şu teknosa kampanyası güzelmiş :)

Gggg1994

Üye
Şimdi büyük gelen o ekran bir süre sonra sonra küçük geliyor güle güle kullanın efenim :)
yeminle öyle oldu ya :D Amaan bi de dijitalimiz var o bile büyük gelirdi şimdi resim çekiliyorum kendimi göremiyorum :D cidden diğerleri biraz küçük geliyor ya :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Yakında 5" ler bile küçük gelecek insanlara cepte multimedya deneyimi yaşama olayı varsa ekran ne kadar büyük o kadar iyi

Gggg1994

Üye

Gggg1994

Üye
aynen teknolojinin sonu yok :D L5 ten memnun musunuz ?
tabiki memnunum ilk kamerasından şikayetciydim çekmeyi bilince o da iyi oldu valla açıkcası durumuma en uygunu :) Aslında bana sorarsan her telefon aynı ya :D Bi kamera ve işletim sistemi hızı farklı :D memnunum samsung corby lindy'den sonra bayağı bir memnunummmmmmm :)

Ocean258

Ocean258

Üye
iki çeşit L5 var (LG Optimus L5 Dual E615, LG Optimus L5 E610) ikiside 16m renk

aslan25

Üye
l5 tavsiye ederim.çok güzel bir telefon.ekranı çok büyük.elde tablet gibi duruyor.ekranın 256k olduğuna bakma.ekranı çok canlı.kullanımıda kolay.ses kalitesi ise mükemmel.ama mağazalarda bulurmusun bilemem.çoğu mağaza da tükenmiş durumda.

rhapsodical

rhapsodical

Üye
l5 in kullanıcı yorumlarına baktım yavaş diyolar pek tavsiye edilmiyor.

technoshark

technoshark

Üye
l5 in kullanıcı yorumlarına baktım yavaş diyolar pek tavsiye edilmiyor.

Hangi konuda yavaş deniliyor ? Normal kullanıcı için ideal seviyede olan bir cihaz.. ama oyun ve farklı uygulamalar için belki biraz düşük kalabilir ama o zamanda L7 var :)