LG Optimus L5 için aksesuarlar hakkında (?)

Sponsorlu Bağlantılar

folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus L5 için aksesuarlar hakkında (?)
LG Optimus L5 (ya da genellemede bakarsak) için çok fazla aksesuar çeşidi bulamadım ben internette.

Mesela;

* Mini hoparlör
* Kapasitif (İnce Uçlu) dokunmatik kalem
* Desenli ya da resimli telefon kılıfları vs..

Özellikle ben dokunmatik "
İnce Uçlu" kapasitif kalemlerden istiyorum ama neredeyse hiç bulamadım. Normalde kalın uçlu olanlar var o kalemlerden. Ama telefonun ekran boyutu belli zaten.. Tablet kullanmıyoz ki (-_-)
Hem bi mini hoparlör de güzel olabilirdi. Ben çok iyi hatırlıyorum, 2005 - 2006'da mı ne almıştım kapaklı bi nokia telefonum vardı.
Nokia 7390. Bu telefona özel aksesuar olarak mini hoparlör çıkarmışlar, çok hoşuma gitmişti. LG bu tarz ürünler çıkarmıyor mu ki acaba?

Geçenlerde gördüm yine çok hoşuma gitti LG için "Pocket Photo" diye bi baskı makinesi. Kağıtlarını alıp telefondan fotoğraf baskısı yapabiliyorsun. Yazılımı da Google Play'de mevcuttu.

Yan sanayi bile olsa bu tür ürünlerin olması çok iyi olurdu bence.

Ya da var da ben mi bulamıyorum ki?

bnerdem

bnerdem

Üye
hoparlör olarak bu işini görür diye düşünüyorum

kaleme gelince. ben kullanma derim çünkü acayip çiziyo ekranı. illa alıcam dersen bir şey diyemem :)

aksesuarlar ise burada var. umarım istediğin gibi bulabilirsin ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
LG Telefonlar için Mobilcedde de epey aksesuar var genel olarak yeterli geliyor.

folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
hoparlör olarak bu işini görür diye düşünüyorum

kaleme gelince. ben kullanma derim çünkü acayip çiziyo ekranı. illa alıcam dersen bir şey diyemem :)

aksesuarlar ise burada var. umarım istediğin gibi bulabilirsin ;)

saolasın hoparlör için, aradığım gibi bişi sanırım. Ama kalem konusu yine de eksik.. Yani Stylus kalemlerin hepsi kalın uçlu. Burda, kaldığım yerde kipa'ya gelmişti, oldukça pahalıydı internete göre ama buradaki de aynı. İnternette arkadaşım bi tane ince uçlu bulmuştu ama Resitif diye geçiyo. ne olduğunu bilmediğim için pek bişi yapamadım..

Bu arada telefona aldığımız kılıflar için kendi hazırladığımız resimleri baskı yaptırmamız da sıkıntı olur sanırım di mi? yani sıcak baskı falan gitmez gibi :D

bnerdem

bnerdem

Üye
onları baskıcıyla konuşman gerek:) ne desek yalan olur şimdi :D

technoshark

technoshark

Üye
Evet lg nin bu yönde tek eksik konusu aksesuar.. Güncellemeye odaklanmasını ısrarlarımızla duyurduk sanki, sırada aksesuar etkinliğimi olsa acaba ?

folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
onları baskıcıyla konuşman gerek:) ne desek yalan olur şimdi :D

Mantıklı :D humm.. yapışkanlı kağıt kullanabilirim, hem ucuz hem zırt diye basıyo adam ama o da dayanıklı olmaz :P

Evet lg nin bu yönde tek eksik konusu aksesuar.. Güncellemeye odaklanmasını ısrarlarımızla duyurduk sanki, sırada aksesuar etkinliğimi olsa acaba ?

İsyan çıkaralım, LG'nin TR lokasyonlu firmasını basalım, gazetelere haber verelim, dağılın len diyelim falan işte :D :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Üst Alt