LG OPTIMUS HUB e510 Mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahabb

Üye
    Konu Sahibi
LG OPTIMUS HUB e510 Mesaj sorunu
kadaşlar telefonu ilk aldığımda bu sıkıntıyı farketmemiştim. Şuanda genel olarak uzun mesajlarımı göndermekte sıkıntı yaşıyorum. Mesaj gönderilemedi yazısı alıyor. Tekrar tekrar deniyorum yine göndermiyor. Mesajı ayrı ayrı yazınca gidiyor. Bu sıkıntı donanımsal mıdır ? Yazılımsal mıdır ? Fabrika ayarlarına geri dönsem mi diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

LG optimus Hub E 510

PSINAVO

PSINAVO

Üye
Sorun sadece seninkinde değil arkadaşım hepsinde mevcut bende de E 510 var 4 ay oldu alalı dediğin gibi başta anlayamadım ne olduğunu kısa yazıyorum gidiyor uzun yazıyorum gitmiyor fabrika ayarlarına geri döndüm fayda etmedi LG yle kontak kurdum format atalım düzelir dedi yine fayda etmedi en son bıraktım bende kendi kendime arayışlara girdim.. Türkçe karakter sıkıntısı mevcut telefonda 160 karakterden 80-75 karaktere düşünceye kadar türkçe karakter kullanıp gönderebiliyorsun fakat o değeri aştığın zaman gitmiyor şuan için önerebileceğim ya benim gibi karaktersayar ol parça parça yaz gönder ama sinirlenmeden :) yada çok kafan bozulursa ingilizce karakterleri kullanarak sınırsızca mesaj at o zaman sorun yaratmıyor ;) saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...