Bak bunu bilmiyordum, şayet alıcak olursam bu bilgi iyi oldu, eyvallah.
Ürün'ü teyze oğlu alıcak yurt dışından, sordurdum eğer doğru ürünü sorduysa 299€ demişler, şayet öyle ise ben ürünü aldırıcam, bu uluslar arası garanti olayını da var ise onuda kattık mı en fazla 1000tl ye patlıcak gibi gözüküyor şuanlık. Tabi o ürün doğru ürün ise.
Ürün'ü teyze oğlu alıcak yurt dışından, sordurdum eğer doğru ürünü sorduysa 299€ demişler, şayet öyle ise ben ürünü aldırıcam, bu uluslar arası garanti olayını da var ise onuda kattık mı en fazla 1000tl ye patlıcak gibi gözüküyor şuanlık. Tabi o ürün doğru ürün ise.
Son durum nedir ? Öğrendin mi doğru üründen mi bahsediyormuş ? Alırsan izlenimlerini paylaşırsan sevinirim senin gibi almak isteyen bir çok insan var çünkü (:
Evet, banada biraz ucuz geldi zaten daha görüşemedim ürünün elime geçmesi zaten o ise bile 1 ay'ı bulucak.
Perşembe günü gelicek, hafta sonu falan göşebilirim ben anca.
Alırsam zaten gerekli bilgileri sunarım.
Hangisi olursa olsun Şimdiden hayırlı olsun hocam ikiside güzel telefon ama Optimus G bence ocak şubat gibi anca gelir açıklama olmayınca durum onu gösteriyor