LG Optimus Black'in Güncellemesi Nova ile ilgili!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black'in Güncellemesi Nova ile ilgili!
Arkadaşlar merhaba.Bildiğiniz gibi dün 2.3.4 versiyonu tüm LG Optimus Black'ler için çıktı.Ardından da bazılarımız gidip servislerden,bazılarımız ise kendi kendine yapmaya çalıştı.Şimdi asıl sorun şu , güncelleme yapmaya çalışanların asıl sorunu LG Mobile Update'de güncellemeye çalışınca ''The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update.'' diye bir yazıyla karşılaşması.Orijinal sürüm kullananlar güncelleyemedi fakat Nova rom kullananlar telefonlarını güncelleyebildi.Diyorum ki arkadaşlar Nova rom kurup deneyelim.Acaba Nova Rom kurduktan sonra 2.3'e güncellesek garantisi gider mi??

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Biraz karışık bir durum ama telefon bağlanmadıktan sonrada ekran geliyor ve desteklenenler telefondaki bölümünde yine güncelleme yok...

sercikan

Üye
şimdi bnde nova rom var bu olayı nasıl yapcam lg pc suiteden olurmu

SmAriq KraL

Üye
Bence yapmayın arkadaşlar. Orjinal yazılımdan yapın en iyisi. Gönderin servise halletsinler. Sonra başınız ağrımasın. Ne olur ne olmaz.. Telefon işi ciddi iş.

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
SmAriq KraL bence Nova rom olanlar bi denesinler LG Mobile Update'den.Olmadı orijinale dönüş yapıp servise yollarlar.

SmAriq KraL

Üye
SmAriq KraL bence Nova rom olanlar bi denesinler LG Mobile Update'den.Olmadı orijinale dönüş yapıp servise yollarlar.

denemek ayrı tabi. Ama en iyi ve stabil çözüm bence orjinalden direk 2.3 e geçiş yapmaları.

technoshark

technoshark

Üye
Ben kurdum arkadaşlar, garantiden çıkarmı sorusuna gelincede garantiden çıkmaz çünkü yükleme yapar iken yedeklerinizi aldınız mı ? diyor evet dediğinde ne var ne yoksa siliyor.. rootluktan falan çıkıyor.

SmAriq KraL

Üye
Denenmiş :) Dileyen arkadaşlar yapabilir öyle.

sercikan

Üye
ağa denedim nova rom var ama olmuyo

technoshark

technoshark

Üye
Dostlar zeus rom var onu kurun 2.3.4 guncellestırılmıs hemde root edılmıs

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Yeni açtığım konuya bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. 2.3 LG Mobile Update'e geldi ve şu an yüklüyorum :)

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH ALLAH mecidiyeköy serviste yüklenilebiliyor, 1 hafta sonra mobileuptade ye gelicek diyorlar :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...