lg optimus black yazılım güncelleme hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

smoke6666

Üye
neyse üzülmedim gittigine zaten calışmıyodu..böyle daha iyi oldu.varken arada bi tıklıyom calışır diye herzaman hata verip kapatıyodu.şimdi yok öyle bi derdimde yok.

technoshark

technoshark

Üye
hatası neydi ? kimlik doğrulama hatasımıydı yoksa güncelleme yok demesimiydi aynı zamanda şuan hangi versiyondasın ?

smoke6666

Üye
suan v 10c kurulu telefona.telefonu aldıgımda v10b vardı ozaman kimlik dogrulama hatası var diyodu.pc ile v10c gectikten sonra yazılın güncelleştirmeye çalışınca, yazılım güncelleştirme durdurdu gibi bişeler yazıp kapanacak deyemeye basladı sonra flash attım fabrika yarına döndüm komple kayboldu

technoshark

technoshark

Üye
Sana birşey diyeyim mi , ben flash atmaya çalıştıkça hata alıyorum.. yapamıyorum yada.. anlamadım sanırım :) sen flashı nasıl atıyorsun optimus black'e pagani58 arkadaş anlatmıştı ama sanırım ben beceremedim :S

DonVitoo

Üye
ya arkadaşlarrr. nerden güzel kılıf alınır bu lg optimus blacke.
ben buldum bi site ama. hangisi iyidir. ingilizcem cok iyi degil. bi bakin gözünüzü sevim.
bu arada telefon aksesuarlarını honkong sitelerinden alabilirsiniz bu sitelerle ilgili karşılaştırmalar sitesinde var.

h19071907

Üye
beyler rootsuz güncelleme yokmu yaaaa

h19071907

Üye
kardes optimus black daha sıfır fabrıka cıkıs yazılımıyla 2.2.2 suan ama lg sitesinden program indirip telefonu usb kablosuyla bilgisayara baglıyomusuz programda rootsuz filan 2.3.4 gingrebrad yapıyomus aradım bulamadım yardım edin bi lütfen telefon daha yeni root yapmakda istemiyorum yardım edin çözüm sizde kardes

- - - Eklendi - - -

kardes optimus black daha sıfır fabrıka cıkıs yazılımıyla 2.2.2 suan ama lg sitesinden program indirip telefonu usb kablosuyla baglıyomusuz programda rootsuz filan 2.3.4 gingrebrad yapıyom aradım bulamadım yardım edin bi lütfen telefon daha yeni root yapmakda istemiyorum yardım edin çözüm sizde kardes

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadaşlar böyle bir konu açtığımı hatırlayamadım :) :)

technoshark

technoshark

Üye
kardes optimus black daha sıfır fabrıka cıkıs yazılımıyla 2.2.2 suan ama lg sitesinden program indirip telefonu usb kablosuyla bilgisayara baglıyomusuz programda rootsuz filan 2.3.4 gingrebrad yapıyomus aradım bulamadım yardım edin bi lütfen telefon daha yeni root yapmakda istemiyorum yardım edin çözüm sizde kardes

- - - Eklendi - - -

kardes optimus black daha sıfır fabrıka cıkıs yazılımıyla 2.2.2 suan ama lg sitesinden program indirip telefonu usb kablosuyla baglıyomusuz programda rootsuz filan 2.3.4 gingrebrad yapıyom aradım bulamadım yardım edin bi lütfen telefon daha yeni root yapmakda istemiyorum yardım edin çözüm sizde kardes

Üst Alt