lg optimus black yazılım güncelleme hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black yazılım güncelleme hakkında yardım
arkadaşlar ayarlardan yazılım güncellemesi deniyorum kimlik doğrulama hatası alıyorum bunu nasıl aşabilirim yardımlarınızı bekliyorum

hazar07

hazar07

Üye
arkadaşlar ayarlardan yazılım güncellemesi deniyorum kimlik doğrulama hatası alıyorum bunu nasıl aşabilirim yardımlarınızı bekliyorum
dostum bu şekilde güncelleme yapamazsın bende de aynısı soyledi.biraz araştırdım galiba bu şekilde sadece avrupada yapabiliyormuşsun.neyse konumuza dönelim önce nettenLG Mobile Update adlı programı indir.sonra telefonu bilgisayara bagla ama usb hata ayıklama modu acık olsun,zaten program teli algıladıktan sonra yükseltme yap gibi bi yazı açılıyo oraya tıklarsan otomatik v10c tr indirir ve update yapar update bitince tel kapanıp açılır.turkcell uygulamasız yeni romun hayırlı olsun :) Bu yontem cok kolaydır fakat root yapması zordur haberin olsun

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
evet bu kimlik hatasını bu şekilde halledebiliyorsunuz , farklı uygulamaya felan gerek yok lg nin sitesinden dosyayı indirirseniz. sorununuzu çözmüş olacaksınız.

Ocean258

Ocean258

Üye
LG nın sıtesınden bulup ındırmen yeterlı olacaktır hocam...

ark22

Üye
peki arkdaslar v10b ile v10c arasında bilrgin farklar var mı?

technoshark

technoshark

Üye
v10b ile v10c arasında pek fark yok gibi sadece birazcık ekran akışkanlığında hızlılık var, sonrasındada v10c de radyo yok europa romunda mevcuttu sanırım...
Benım sana tavsiyem direkt olarak gir lg sitesine oradan güncelle ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
valla bende bılmıyordum bu konu arasında farkı tesekkurler technoshark... ;)

• Beğen

ark22

Üye
arkdaslar foruma pek ugrayamıyorum o yüzcen sanki ölü konuları uyandırmak gibi olucak ama.. suan 10b root lu kullanıyorum. pc de telefon için güncelleme var diyor büyük iht v10c. kısa yoldan 10c ye root u da buldum. acaba yapsam mı? technoshark hızdan bahsetmişsin birde şarj konusunda iyileşme var diyorlar siz kullandınız mı 10c

moxelu

moxelu

Üye
arkdaslar foruma pek ugrayamıyorum o yüzcen sanki ölü konuları uyandırmak gibi olucak ama.. suan 10b root lu kullanıyorum. pc de telefon için güncelleme var diyor büyük iht v10c. kısa yoldan 10c ye root u da buldum. acaba yapsam mı? technoshark hızdan bahsetmişsin birde şarj konusunda iyileşme var diyorlar siz kullandınız mı 10c
Ben 10b den 10c`ye update ettim. Radyo gitti en onemlisi. Sarj ve hiz fena degil 10c de, genel olarak stabil calisiyor. Ama nova baska bi sey, kesinlikle tavsiye ederim.

paganini58

paganini58

Üye
v10b den farkı ki önemlidir v10c nin arkadaşlar basık video çekme modu düzeltilmiştir...

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Kesinlikle , hızından yana kuşku yok..

@paganini58 arkadaşımın dediği gibi de videoda bulunan basıklık iptal oluyor güncelleştirme sonrasında..
şarj ı gayet iyi herhangi bir fark yok gibi dursada farkı ilerleyen zamanlarda fark edebiliyorsunuz..
Ancak güncellemelerden sonra google marketten facebook uygulamasını indirip kullandığınızda şarjınızın az gittiğine tanık olabilirsiniz. şuan marketteki facebook uygulamasında sorun var sanırım çok şarj götürüyor. kesinlikle lg facebook uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim..

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
v10b ile v10c arasında pek fark yok gibi sadece birazcık ekran akışkanlığında hızlılık var, sonrasındada v10c de radyo yok europa romunda mevcuttu sanırım...Benım sana tavsiyem direkt olarak gir lg sitesine oradan güncelle ;)
radyo göremedim ben gömülü mü rom'da (v10b)

technoshark

technoshark

Üye
V10b europada mevcut yanlış hatırlamıyorsam ;)

hipokrat

Üye
Arkadaşlar v10a romuyla gelen cihazı pcsuit IV ile v10c yaptım, sonradan programlarda beklenmedik kapanmalar ve ayarlardan güncellemeye giremez oldum bende sd kartı formatlayıp cihaza hard reset attım, şimdi herşey iyi gözüküyordu fakat farkettim ki ayarlarda telefondan güncelleme özelliği kaybolmuş. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yanıtlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşükür ederim.
Cihaz: LG P970

smoke6666

Üye
zaten turkiyede kullanılmayan bi özellik oldugu için hard resetten sonra gitmiştir.bende aynı aynı sey oldu flash sonrası fabrika ayarlarına dönüş yaptıktan sonra yazılım günceleme secenegi kayboldu giittti.zaten calışmıyodu gerek yok :)

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar v10a romuyla gelen cihazı pcsuit IV ile v10c yaptım, sonradan programlarda beklenmedik kapanmalar ve ayarlardan güncellemeye giremez oldum bende sd kartı formatlayıp cihaza hard reset attım, şimdi herşey iyi gözüküyordu fakat farkettim ki ayarlarda telefondan güncelleme özelliği kaybolmuş. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yanıtlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşükür ederim.
Cihaz: LG P970

Yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım sen v10a dan v10c ye geçişte sanırım internet kopmaları falan yaşamış olabilirsin. bunun sonucundada böyle yazılımsal hatalara maruz kalmış olabilir smartphonen... bence sen tekrardan eski haline v10a ya geçiş yap sonrasında telefonunu fabrika ayarlarına getir.. sorunun ortadan kalkıcaktır....

smoke6666

Üye
Yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım sen v10a dan v10c ye geçişte sanırım internet kopmaları falan yaşamış olabilirsin. bunun sonucundada böyle yazılımsal hatalara maruz kalmış olabilir smartphonen... bence sen tekrardan eski haline v10a ya geçiş yap sonrasında telefonunu fabrika ayarlarına getir.. sorunun ortadan kalkıcaktır....

peki sana bi soru ben ben lg nin fw ( ) sitesinden v 10c indirdim sonra flash ile yükledim romu bendedemi internet kesildi.lg mobile uptade ile yüklemedim..benim ayarlardaki güncellemede kayboldu ..

technoshark

technoshark

Üye
Türkiye romunu indirdiniz dimi sizde ? kesin sizin için birşey diyemiyeceğim, herşey olmuş olabilir :) bende ise güncelleme gitmedi.. böyle bir sorunda kesinlikle okumadım ki size yardımcı olabileyim ... ilk defa şuan itibariyle sizlerden duyuyorum...

smoke6666

Üye
tr v10c indirdim flashladım sonra fabrika ayarına göndüm yalan oldu yazılım güncelleme.ayarlardan telefon hakındaya girince en üste yazılım güncelleştirme olması geriyo demi bende öyle bişi yok ilk sırada durum var. benim demek istediğim fw içinden cıkarılmış olabilir zaten bi boka yaramıyodu calışlmıyo ne biçim mantık avrupada gecerliymiş telefon üzerinden güncelleştirme.tr hiç bişey yok

technoshark

technoshark

Üye
aslında evet her halukarda B2tools uygulaması sayesinde güncelleme yapıyoruz yani pc ye muhakkak bağlıyoruz :) ne demek istediğini çok iyi anladım ama ben v10c europa rom attım sonrasında bir güncelledim sorun olmamıştı yanlış hatırladığımıda sanmıyorum

Üst Alt