dostum bu şekilde güncelleme yapamazsın bende de aynısı soyledi.biraz araştırdım galiba bu şekilde sadece avrupada yapabiliyormuşsun.neyse konumuza dönelim önce nettenLG Mobile Update adlı programı indir.sonra telefonu bilgisayara bagla ama usb hata ayıklama modu acık olsun,zaten program teli algıladıktan sonra yükseltme yap gibi bi yazı açılıyo oraya tıklarsan otomatik v10c tr indirir ve update yapar update bitince tel kapanıp açılır.turkcell uygulamasız yeni romun hayırlı olsunarkadaşlar ayarlardan yazılım güncellemesi deniyorum kimlik doğrulama hatası alıyorum bunu nasıl aşabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Bu yontem cok kolaydır fakat root yapması zordur haberin olsunBen 10b den 10c`ye update ettim. Radyo gitti en onemlisi. Sarj ve hiz fena degil 10c de, genel olarak stabil calisiyor. Ama nova baska bi sey, kesinlikle tavsiye ederim.arkdaslar foruma pek ugrayamıyorum o yüzcen sanki ölü konuları uyandırmak gibi olucak ama.. suan 10b root lu kullanıyorum. pc de telefon için güncelleme var diyor büyük iht v10c. kısa yoldan 10c ye root u da buldum. acaba yapsam mı? technoshark hızdan bahsetmişsin birde şarj konusunda iyileşme var diyorlar siz kullandınız mı 10c
radyo göremedim ben gömülü mü rom'da (v10b)v10b ile v10c arasında pek fark yok gibi sadece birazcık ekran akışkanlığında hızlılık var, sonrasındada v10c de radyo yok europa romunda mevcuttu sanırım...Benım sana tavsiyem direkt olarak gir lg sitesine oradan güncelle![]()
Arkadaşlar v10a romuyla gelen cihazı pcsuit IV ile v10c yaptım, sonradan programlarda beklenmedik kapanmalar ve ayarlardan güncellemeye giremez oldum bende sd kartı formatlayıp cihaza hard reset attım, şimdi herşey iyi gözüküyordu fakat farkettim ki ayarlarda telefondan güncelleme özelliği kaybolmuş. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yanıtlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşükür ederim.
Cihaz: LG P970
Yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım sen v10a dan v10c ye geçişte sanırım internet kopmaları falan yaşamış olabilirsin. bunun sonucundada böyle yazılımsal hatalara maruz kalmış olabilir smartphonen... bence sen tekrardan eski haline v10a ya geçiş yap sonrasında telefonunu fabrika ayarlarına getir.. sorunun ortadan kalkıcaktır....