Lg optimus black yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black yardim!!!
Arkadaşlar şu iphone'lardaki flashli bildirim yapilabiliyormu?
2-3 tane program denedim olmadi o yüzden başlik optimus yardimlarinizi bekliyorum

ofpistan

ofpistan

Üye
flashlı bildirimden kastın ne, pop-up tarzında ekranda çıkan mesaj uyarısı mı?

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi
Hayir iphonelarda bildirimi zil sesi ekran işigi ve kamera flaş işigiyla bildiriyor benim kast ettiğim kamera falşi ile bildirim

technoshark

technoshark

Üye
LG Touch Led Notifications bu programla bildirimleri ışıklı alabiliyorsun eğerki telefona gelen mesajı görmemişsen durmadan ışık yanıp sönüyor.

yanılmadıysam aradığın bu galiba

ofpistan

ofpistan

Üye
LG Touch Led Notifications bu programla bildirimleri ışıklı alabiliyorsun eğerki telefona gelen mesajı görmemişsen durmadan ışık yanıp sönüyor.

yanılmadıysam aradığın bu galiba

arkadaş sanırım arkadaki LED flashın yanmasını istiyor :) LG Touch LED Notification güzel program ama malesef v20lerde düzgün çalışmıyor :bilmm

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
arkadaş sanırım arkadaki LED flashın yanmasını istiyor :) LG Touch LED Notification güzel program ama malesef v20lerde düzgün çalışmıyor :bilmm

Hım yalnış anladım o zaman pardon :) bu arada ben onu kullanıyordum epey zaman v10c lerde falan 20 de denememiştim dün denedim hakkaten çalışmıyor :(

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkurler fakat yardımcı olmadı galiba umidimi kesmem sart

technoshark

technoshark

Üye
Bahsettiğin şeyle alakalı bir video falan var ise yollarmısın ? Merak ettim nasıl birşey belkide ne istediğini anlatamadım, yada ben anlamadım.. yardımcı olmak isterim nihayetinde.

ofpistan

ofpistan

Üye
Böyle bir program var isede büyük ihtimal optimus black'in v20 romlarında çalışmayacağı kaanatindeyim, tıpkı alttaki 4 haptic tuşuna kısıtlı güç verip bataryadan tasarruf etmeye çalıştıkları gibi gereksiz gördüklerinden kamera flashının da bildirim ışığı olarak yanmasını engelleyeceklerdir.

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğin şeyle alakalı bir video falan var ise yollarmısın ? Merak ettim nasıl birşey belkide ne istediğini anlatamadım, yada ben anlamadım.. yardımcı olmak isterim nihayetinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt